به گزارش ايرنا، ملك محمد قربانپور روز چهارشنبه در شوراي آرد و نان چهارمحال و بختياري اظهار داشت: كيفيت نان توليدي در نانوايي هاي استان مطلوب نيست و بايد دستگاه هاي متولي و خدمت رسان بر اين بخش نظارت بيشتري كنند.
به گفته وي، به رغم سرمايه گذاري دولت در بخش ارتقاء كيفيت توليد نان، هنوز مردم با چالش نان بدون كيفيت مواجه هستند.
قربانپور ادامه داد: آموزش و افزايش مهارت خبازان و شاگردان نانوايي ها بايد پيگيري شود.
مشاور استاندار درامور اجرايي، برنامه ريزي و سرمايه گذاري با بيان مصوبه هيات وزيران مبني بر آزادپزي نان در 20 درصد از نانوايي ها، گفت: اين طرح از نيمه خردادماه در چهارمحال و بختياري بدون ايجاد مشكل اجرا شد.
مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني دولتي چهارمحال و بختياري نيز در اين جلسه گفت: اكثر نانوايي ها در استان بصورت سنتي پخت نان را انجام مي دهند.
كيقباد قنبري اظهار داشت: براساس تفاهم نامه انجام شده با اداره آموزش فني و حرفه اي، امسال كارگاه هاي آموزشي با هدف آموزش پخت صحيح نان براي خبازان و شاگردان نانوايي ها انجام مي شود.
وي با تاكيد بر كيفيت بالاي آرد توليد شده در كارخانه هاي آرد چهارمحال و بختياري ادامه داد: عوامل بسياري در پائين آمدن كيفيت نان توليدي موثر است.
قنبري تصريح كرد: براي ارتقاء كيفيت نان توليدي مهم ترين راه، آموزش شيوه هاي پخت صحيح نان به خبازان و شاگردان نانوايي هاست.
معاون بهبود توليدات گياهي سازمان جهاد كشاورزي استان نيز در اين جلسه گفت: سال زراعي جاري 25 هزار و 700 هكتار گندم آبي و 38 هزار و 200 هكتار گندم ديم در استان كشت شده كه پيش بيني مي شود 117 هزارتن گندم از اين مزارع برداشت شود.
حميدرضا دانش تصريح كرد: مطابق با برنامه ريزي هاي انجام شده 57 تا 60 هزار تن گندم از كشاورزان خريد تضميني شود.
به گفته وي، براساس آمار سال هاي گذشته به طور متوسط در سال 110 هزارتن گندم در چهارمحال و بختياري مصرف مي شود.
به گزارش ايرنا طرح آزاد پزي نان در 20 درصد از نانوايي هاي چهارمحال و بختياري اجرا شده است.
هم اينك حدود 800 واحد نانوايي در چهارمحال و بختياري فعال است.
7361/ 6014/
تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۶
شهركرد- ايرنا- مشاور استاندار چهارمحال وبختياري درامور اجرايي، برنامه ريزي و سرمايه گذاري، ارتقاء كيفيت نان توليدي در استان را خواستار شد.