به گزارش ایرنا، اعتصاب شركت «مای فری لینك» كه وارد سومین روز خودش می شود، سبب شده است كه صف طولانی از خودروها در دو طرف تونل ( هم در خاك انگلیس و هم فرانسه ) كشیده شود.
اعتصاب كاركنان شركت 'مای فری لینك' كه به فروش این شركت معترض هستند، باعث شده است كه نگرانی ها در انگلیس از تلاش پناهجویان برای رساندن خودشان به این كشور با سوء استفاده از شرایط ایجاد شده، بالا بگیرد.
براساس گزارش منابع انگلیسی، پناهجویان در بندر كاله در شمال فرانسه، سعی می كنند با پنهان شدن در كامیون های متوقف شده در جاده ای كه به تونل مانش راه دارد، خود را به شكلی به انگلیس برسانند.
این گزارش ها حاكی است، با بسته شدن بندر كاله بدنبال اعتصاب كاركنان شركت مای فری لینك، در حال حاضر هزاران كامیون كه برخی از آنها حامل مواد غذایی هستند، در جاده های منتهی به بندر دوور انگلیس و بندر كاله فرانسه گیر افتاده اند.
گفته می شود كه این حركت اعتراضی كاركنان شركت تابعه یورو تونل كه روز سه شنبه گذشته همراه با آتش زدن لاستیك در وسط جاده بود، انتظار می رود تا روز پنجشنبه ادامه داشته باشد .
شركت «مای فری لینك» حدود ششصد نفر كارمند دارد و مالك حدود 12 درصد از بازار مربوط به حمل و نقل دریایی در كانال مانش است.
اعتصاب حدود یك صد تن از كارمندان شركت 'مای فری لینك' كه تابعه شركت 'یوروتونل'، ارائه كننده خدمات راه آهن تونل مانش است، در هفته گذشته سبب بروز یك هرج و مرج 36 ساعته در بندر كاله شده بود.
دهها تن از پناهجویان در بندر كاله در شمال فرانسه، در جریان این اعتصاب و فرصت ایجاد شده تلاش كردند با پنهان شدن در كامیون های متوقف شده در جاده ای كه به تونل مانش راه دارد، خود را به انگلیس برسانند كه این مساله با واكنش تند مقامات انگلیسی مواجه شد.
دیوید كامرون نخست وزیر انگلیس روز چهارشنبه هفته گذشته در سخنانی در نشست مجلس عوام با اشاره به وضعیت نابهنجار پناهجویان در بندر كاله فرانسه، تلاش آنها برای سوار شدن بر كامیون ها به منظور رساندن خودشان به این كشور را 'غیرقابل قبول ' توصیف كرد.
'ترزا می' وزیر كشور انگلیس نیز هفته گذشته در سخنانی در نشست مجلس عوام با اشاره به تشدید تدابیر صورت گرفته برای مقابله با مساله پناهجویان گفت: جلو شمار قابل توجهی از پناهجویانی كه تلاش داشتند در جریان اعتصاب كاركنان شركت ' مای فری لینك '، خود را به این كشور برسانند، گرفته شده است.
براساس گزارش های منتشر شده، بیش از 3 هزار پناهجو در حال حاضر در اطراف شهر كاله بسر می برند و تلاش دارند بنحوی خودشان را به انگلیس برسانند.
دولت انگلیس درصدد است با ایجاد حصارهای فوق امنیتی در اطراف جاده ها و مبادی ورودی به تونل زیردریایی مانش در بندر كاله فرانسه، مانع از تلاش پناهجویان برای سوار شدن بر كامیون های عبوری به منظور رسیدن به انگلستان، شود.
اروپام**4**1552
تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۸
لندن – ایرنا – اعتصاب مجدد كاركنان شركت تابعه 'یوروتونل' (مانش) بار دیگر سبب بروز هرج و مرج در بندر كاله و متوقف شدن تردد میان فرانسه و انگلیس شده است.