سيد احمد احمدي زاده، جمعه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اگر مردم با جديت وارد ميدان مبارزه با قاچاق كالا و ارز شوند و با پرهيز از خريد كالاهاي قاچاق و استفاده از كالاهاي داخلي از توليد داخلي حمايت كنند، نه تنها قاچاقي انجام نخواهد شد بلكه رونق و شكوفايي اقتصاد كشور نيز رقم خواهد خورد.
وي گفت: فرمان تاريخي رهبر معظم انقلاب در خصوص تشكيل ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز در 12 تيرماه 1381، بيانگر اهميت و حساسيت اين موضوع است و تمام مسوولان وظيفه دارند كه در اين زمينه اقدامات لازم را انجام دهند.
احمدي زاده افزود: اين پيام تكليف را برهمگان روشن كرده است و تمام دستگاه ها هم از لحاظ شرعي و هم از لحاظ قانوني موظفند كه هرآنچه كه مي توانند انجام دهند.
وي، آسيب ها و خسارت هاي وارده به اقتصاد كشور از ناحيه قاچاق كالا را جبران ناپذير دانست واضافه كرد: قاچاق كالا باعث مي شود كه توليد كنندگان داخلي انگيزه لازم براي توليد را نداشته باشند همين عامل باعث تشديد شدن بيكاري در كشور خواهد شد.
وي، نقش استادان دانشگاه، فرهيختگان و روحانيون در آگاهي رساني به مردم بسيار تاثيرگذار دانست و افزود: همه اين گروه ها خصوصا روحانيون مي توانند با استفاده از جايگاه و پايگاهي كه در جامعه و در بين مردم دارند، خسارت هاي جبران ناپذيري كه از قاچاق كالا به كشور وارد مي شود را تبيين كنند.
رهبر معظم انقلاب در 12 تيرماه سال 1381، با صدور پيامي، دستور تشكيل ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز را صادر كردند.
دبير كميسيون برنامه ريزي، هماهنگي و نظارت بر مبارزه با قاچاق كالا و ارز استان فارس همچنين گفت: پارسال 2 هزار و 909 پرونده مربوط به قاچاق كالا و ارز در تعزيرات حكومتي استان تشكيل شد كه از اين تعداد يك هزار و 973 پرونده مختومه شد و مبلغ جريمه تعيين شده براي پرونده هاي مختومه در سال 93 بيش از 200 ميليارد ريال بود كه بيش از 76 ميليارد ريال آن وصول گرديد.
6122 / 1876
تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۳
شيراز- ايرنا- دبير كميسيون برنامه ريزي، هماهنگي و نظارت بر مبارزه با قاچاق كالا و ارز استان فارس نقش مردم در مبارزه با قاچاق كالا و ارز را بسيار تاثيرگذار دانست.