تهران- ايرنا- دبير علمي نخستين كنگره بين المللي سرطان سينه با تاكيد بر اهميت تشخيص زودهنگام اين بيماري با توجه به شيوع بالاي آن در بين زنان گفت: تشخيص قطعي بر اساس بررسي بيولوژيك و سلولي اين بيماري به منظور انتخاب روش درماني مناسب براي مبتلايان اهميت زيادي دارد.

به گزارش گروه علمي ايرنا از پژوهشكده سرطان سينه جهاد دانشگاهي، دكتر فاطمه اصفهاني با بيان اينكه، سرطان سينه شايع ترين نوع سرطان در زنان است؛ افزود: تحقيقات و پيشرفت هاي زيادي در زمينه تشخيص زودهنگام و درمان اين بيماري وجود دارد كه آشنايي با اين پيشرفت ها براي دست اندركاران تشخيص و درمان سرطان سينه لازم است.
وي گفت: همچنين به علت شيوع زياد سرطان سينه، تشخيص زودهنگام و آگاهي زنان در مورد اين بيماري براي كاهش مرگ و مير و عوارض ناشي از اين بيماري از اهميت خاصي برخوردار است.
دبير علمي نخستين كنگره بين المللي سرطان سينه اظهار كرد: با توجه به اهميت اين موضوع پانل ها و سخنراني هايي در اين زمينه در هشتمين كنگره سرطان سينه ارايه مي شود.
اصفهاني با بيان اينكه اين كنگره به صورت دوزبانه برگزار مي شود، ادامه داد: در اين كنگره از اساتيد و متخصصان برجسته بين المللي دعوت به عمل آمده است تا با حضور در كنگره، سخنراني ها و پانل هاي مرتبط با تخصص خود را ارايه دهند.
وي در مورد ارايه تازه هاي علمي در مورد سرطان سينه در اين كنگره اظهار كرد: تشخيص و درمان بيماري سرطان سينه، وابسته به تخصص هاي گوناگون است از همين رو در اين كنگره مطالب جديدي در حوزه هاي مختلف راديولوژي، ژنتيك، درمان هاي جراحي، شيمي درماني و راديوتراپي، انفورماتيك و طب تسكيني ارايه مي شود.
فوق تخصص آنكولوژي در مورد ارايه تازه هاي رشته آنكولوژي در اين كنگره گفت: با توجه به انواع سرطان سينه و انتخاب درمان خاص براي هر بيمار، تشخيص قطعي و بررسي بيولوژيك و ژنتيك بيماري به منظور انتخاب روش درماني براي هر بيمار اهميت زيادي دارد از اين رو در بخش آنكولوژي اين كنگره، مطالبي در اين زمينه ارايه مي شود.
نخستين كنگره بين المللي سرطان سينه و هشتمين كنگره سراسري سرطان سينه از ششم تا هشتم آبان ماه در سالن اجتماعات كتابخانه ملي تهران برگزار مي شود.
علمي(1) **1354**1834