تهران-ايرنا- نتايج يك مطالعه جديد نشان مي دهد كه استفاده از يك روش جديد سبب شده تا بيماران مبتلا به لخته خون در رگ هاي مختلف بدن بدون نياز به بستري در بيمارستان و كنترل شديد مي توانند با استفاده از دارويي جديد در خانه درمان شوند.

به گزارش ايرنا از هلث، محققان آمريكايي مي گويند كه درمان بيماران مبتلا به لخته هاي كشنده خوني با داروي جديد شبه قرص و بازگرداندن آنها به خانه روش درماني موثرتر و بدون خطرتر از پذيرش آنها در بيمارستان و درمان آنها با روش درمان تزريقي است.

در روش استاندارد درمان ترومبوز عمقي وريد ( تشكيل لخته خون در اعماق رگ ) و آمبولي ريوي، داروي تزريقي هپارين و داروي خوراكي وارفارين به بيمار داده مي شود و بيمار تحت كنترل دقيق قرار مي گيرد.

لازم است كه دزهاي مصرف هر دوي اين داروها تحت كنترل دقيق قرار گيرد زيرا مصرف آنها پتانسيل زياد بروز لخته هاي اضافي خوني و يا خونريزي در پي دارد و براي مصرف وارفارين نيز لازم است كه بيمار رژيم غذايي خود را كنترل كند.

دكتر جفري كلين استاد پزشكي اورژانس و فيزيولوژي سلولي در دانشكده پزشكي دانشگاه اينديانا واقع در آمريكا در يك بيانيه مطبوعاتي گفت: اين مطالعه يك گزينه جديد در اختيار بيماران قرار مي دهد.درمان لخته هاي خوني بيمار در خانه مشكلات كمتري از روش استاندارد درمان لخته خوني دارد و نتايج آن بهتر است.

محققان در اين مطالعه به 106 بيمار مبتلا به ترومبوز عمقي وريد و يا آمبولي ريه ، داروي rivaroxaban دادند كه به كنترل بيمار پس از مصرف اين دارو نيازي ندارد و سپس آنها را به خانه فرستادند.

هيچ يك از بيماران مورد بررسي در اين مطالعه دچار بازگشت لخته خوني و يا خونريزي اضافي نشد.

نتايج اين مطالعه در مجله Academic Emergency Medicine منتشر شده است.

علمي(6)**2038**1599