تهران- ايرنا- معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي تهران بزرگ گفت: فرزندان نياز به ابراز علاقه و محبت والدين دارند و بهترين راه ارتباط با فرزند، برقرار كردن ارتباطي معنادار، صادقانه و تلاش براي حفظ آن است.

سرهنگ امير فراستي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با تاكيد بر اينكه شش روش براي زندگي بهتر و موفقيت آميز فرزندانمان موثر است افزود: در گام اول زمان بهترين هديه اي است كه مي توانيم به كودكان خود تقديم كنيم. بنابراين سعي كنيد روزانه زمان مشخصي را با فرزند خود بگذرانيد و به علايق او توجه نماييد. از پيشنهاد دادن يا نظارت كردن بر كار او بپرهيزيد و سعي در همراهي او داشته باشيد.

سرهنگ فراستي به والدين توصيه كرد كه الگويي براي فرزندان خود باشند و در عين حال مواظب رفتار و كردار خود در مواجهه با آن ها باشيد چراكه اولين الگوهاي كودك، پدر و مادر هستند اين گام دوم براي موفقيت فرزندان در زندگي آينده شان است.

معاونت اجتماعي فرماندهي انتظامي تهران بزرگ گام سوم را گوش كردن به حرف فرزندان دانست و گفت: زماني كه مشتاقانه به حرف هاي آن ها گوش مي دهيم اعتماد به نفس آنان تقويت مي شود و آن ها هم به حرف هاي ما با تمام وجود گوش مي دهند.

سرهنگ فراستي در تشريح گام چهارم در ارتباط با فرزندان ضمن اشاره به اتخاذ شيوه تربيتي مناسب از طرف والدين افزود: قوانين مشخصي در خانواده داشته باشيد و به طور قاطعانه آن را اجرا كنيد. كودكان بايد بدانند در مقابل كارها و انتخاب هاي خود مسوول هستند در عين حال از رفتار مستبدانه با فرزندان پرهيز كنيد.

وي تشويق فرزندان و استفاده از كلمه هاي اميد بخش را در ايجاد و بهبود روحيه اعتماد به نفس فرزندان به عنوان گام پنجم دراين خصوص بسيار موثر دانست و گفت: موفقيت ها و استعدادهاي فرزندانتان را به زبان بياوريد چرا كه آنان نياز به دانستن اين موضوع دارند كه اميدها و آرزوهايشان را درك مي كنيم و سايه حمايتي ما بر سر آن هاست.

معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي تهران بزرگ در پايان عشق ورزيدن بي قيد و شرط به فرزندان را به والدين گوشزد كرد و افزود: اداي كلمات محبت آميز و ابراز احساسات اهميت بسزايي دارد. هر روز به فرزند خود بگوييد چقدر دوستش داريد و از خداوند بخاطر وجود او سپاسگزاريد. اگر كودكان محبت را در خانه تجربه نكنند با روش هاي مخرب و آسيب رسان به دنبال اين حلقه گمشده مي گردند.

تهرام/281//1348