رضا عليزاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا ، با بيان اينكه سرمايه گذاري در حوزه گردشگري موجب توسعه اقتصادي منطقه مي شود ، افزود: كمك به شكوفايي صنعت گردشگري گيلان، گامي در راستاي بالندگي استان است.
وي خواستار همكاري دستگاه هاي اجرايي براي رفع موانع سرمايه گذاري در بخش گردشگري شد و گفت: تقاضاي ميراث فرهنگي گيلان براي سرمايه گذاري در حوزه گردشگري، رفع برخي قوانين دست و پاگير و سهولت بخشي به اجراي بخشنامه هاست.
عليزاده ادامه داد: توسعه استاني نيازمند حضور سرمايه گذاران است و بر همين اساس بايد بسترهاي لازم براي سرمايه گذاري در گيلان و در ادامه آن رونق اقتصادي منطقه فراهم شود.
وي با اشاره به جايگاه جاذبه هاي گردشگري اين استان در پذيرش گردشگر گفت: بر طبق آخرين آمارهاي رسمي، گيلان از استان هاي پيشتاز در جذب گردشگر است و به همين دليل بسياري از سرمايه گذاران علاقه مند به سرمايه گذاري در استان هستند اما فرآيند نظام اداري، آنان را دچار سردرگمي و تأخير در سرمايه گذاري مي كند.
وي تصريح كرد: مقام هاي ارشد كشوري و استاني بر اجرايي شدن اهداف و برنامه هاي اقتصاد مقاومتي تأكيد دارند؛ بنابراين اقتصاد بر پايه گردشگري بهترين ظرفيت است و تحقق هدف را ممكن مي كند و بر همين اساس، سرمايه گذاري در حوزه گردشگري نيازمند توجه بيش از پيش دستگاه هاي اجرايي است .
عليزاده ادامه داد: نگاه بسته به گردشگري مانع بزرگي براي توسعه اين صنعت بين المللي است و مي بايست به نگاه تخصصي به اين حوزه تغيير يابد.
مديركل ميراث فرهنگي گيلان ، از بررسي چند طرح بزرگ گردشگري و سرمايه گذاري از جمله مجتمع زيتون، هتل ميلاد نور لنگرود، شركت خورشيد شب كيش ديلمان، تالاب استيل آستارا و هتل شريفي رضوانشهر در كارگروه اقتصادي استان خبر داد.
عليزاده از مجتمع زيتون بعنوان پروژه چندمنظوره گردشگري واقع در حسن بكنده از توابع بخش رودبنه شهرستان لاهيجان ياد كرد كه اتمام آن موجب توسعه صنعت گردشگري استان است و هم اكنون نيازمند همكاري و ارائه راهكارهاي كارشناسي از سوي آب منطقه اي است.
وي همچنين اعطاي مجوز مرغ داري با حجم توليد سه هزار قطعه جوجه در حاشيه هتل ميلاد نور از جمله مشكلاتي بود كه از سوي سرمايه گذار اين هتل بيان شد و از مسوولان دستگاه هاي ذيربط خواست تا در جهت رفع اين معظل همت كنند.
وي حمايت از سرمايه گذاران را موجب توانمندسازي استان در ابعاد مختلف دانست و افزود: عنوان منطقه نمونه گردشگري براي برخي از نقاط گيلان، زماني ارزشمند است كه گردشگران براي به بهره بردن از آن مراجعه كنند و اين مهم زماني تحقق مي يابد كه سرمايه گذاري در بخش تاسيسات گردشگري صورت گيرد.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان با اشاره به اينكه صدور مجوز فعاليت براي سرمايه گذاران از همان مراحل ابتدايي با تاييد دستگاه هاي نظارتي متعدد انجام شده، تصريح كرد: مطالعات امكان سنجي و مباني علمي طرح ها بصورت دقيق صورت گرفته است.
وي با بيان اينكه سرمايه گذاران بخش گردشگري با پيروي از قانون و ارائه مستندات شفاف مالي حسن اخلاق حرفه اي خود را اثبات نموده اند، از مسوولان خواست تا براي رفع موانع سرمايه گذاري در استان تلاش كنند.
75 هتل، 21 هتل آپارتمان، 67 مجتمع گردشگري، 45 مهمانپذير، 802 مسافركاشانه، 209 واحد پذيرايي بين راهي و سفره خانه سنتي و 52 دفتر خدمات مسافرتي در طرح نوروزي امسال گيلان فعاليت داشتند.ك/3
1881/2007
تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۴
رشت - ايرنا - مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان تاكيد كرد: حمايت از سرمايه گذاران و سرمايه گذاري در بخش گردشگري، مي بايست هر چه سريعتر عملياتي شود.