لندن – ايرنا – اعتصاب مكرر كاركنان شركت تابعه 'يوروتونل' (مانش) همزمان با ورود برخي از پناهجويان به اين تونل زيرآبي، بار ديگر سبب بروز هرج و مرج در بندر كاله و مختل شدن تردد ميان فرانسه و انگليس شده است.

به گزارش ايرنا، شركت يورو تونل روز شنبه در بيانيه اي نسبت به بروز تاخيرهاي طولاني بعد از آنچه آن را 'فعاليت پناه‌جويان ' خوانده ، هشدار داده است.

بر اساس گزارش منابع انگليسي، اين شركت گفته نيمه‌شب گذشته به دنبال بروز حادثه‌اي كه مرتبط با ورود پناه‌جويان به يورو تونل بوده ، طرف فرانسوي بار ديگر به طور موقت، اقدام به متوقف كردن تردد در اين تونل كه بندر كاله را به بندر دوور در انگليس متصل مي‌كند، كرده است.

اين گزارش حاكي است كه صدها تن از پناه‌جويان به‌منظور رساندن خودشان به انگليس موفق شده بودند به‌صورت پنهاني وارد يورو تونل شوند.

به گفته منابع انگليسي، ماموران پليس فرانسه اگرچه توانستند پناه‌جويان را از تونل خارج كنند اما اين مساله سبب بروز تاخير جدي از روز گذشته تا تاكنون در مسير يورو تونل شده است.

به گزارش اين منابع جنازه يك زن پناه‌جو روز پنجشنبه گذشته در داخل يورو تونل كشف شد.

پناه‌جويان در بندر كاله در شمال فرانسه، سعي مي‌كنند با پنهان شدن در كاميون‌هاي متوقف‌شده در جاده‌اي كه به تونل مانش راه دارد، و جديدا با ورود به تونل، خود را به شكلي به انگليس برسانند.

مختل شدن تردد در يورو تونل در حال صورت مي پذيرد كه پيش‌ از اين براي جلوگيري از ورود پناه‌جويان به خاك انگليس ، تدابير امنيتي و مهاجرتي و بازرسي از كاميون ها و خودروهاي عبوري هم در بندر كاله و هم در بندر دوور انگليس تشديد شده است.

به گفته يك سخنگوي انجمن حمل و نقل دريايي انگليس، هزينه تاخير در تردد كاميون‌ها از يورو تونل روزانه بيش از 750 هزار پوند هست.

اين سخنگو عنوان كرده است كه در سه ماه گذشته ميزان تاخير كاميون‌ها براي عبور از اين تونل به دليل اعتصاب كاركنان شركت تابعه يورو تونل، نزديك به 20 روز بوده است.

انتظار مي‌رود كه با توجه به شروع تعطيلات تابستاني در انگليس تنها در روز شنبه بيش از ده هزار خودرو در صف عبور از يورو تونل باشند.

اعتصاب شركت «ماي فري لينك» در هفته گذشت مجددا سبب شده بود كه صف طولاني از خودروها در دو طرف تونل ( هم در خاك انگليس و هم فرانسه ) كشيده شود.

ده‌ها تن از پناه‌جويان در بندر كاله در شمال فرانسه، در جريان اين اعتصاب‌ها و فرصت ايجادشده تلاش كرده بودند با پنهان شدن در كاميون‌هاي متوقف‌شده در جاده‌اي كه به تونل مانش راه دارد، خود را به انگليس برسانند كه اين مساله با واكنش تند مقامات انگليسي مواجه شد

بر اساس گزارش‌هاي منتشرشده، بيش از 3 هزار پناه‌جو در حال حاضر در اطراف شهر كاله بسر مي‌برند و تلاش دارند به نحوي خودشان را به انگليس برسانند.

دولت انگليس درصدد است با ايجاد حصارهاي جديد امنيتي در اطراف جاده‌ها و مبادي ورودي به تونل زيردريايي مانش در بندر كاله فرانسه، مانع از تلاش پناه‌جويان براي سوارشدن بر كاميون‌هاي عبوري به‌منظور رسيدن به انگلستان، شود.

اروپام**4**1552