به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس، درد مزمن به دردهایی گفته می شود كه بیش از سه تا شش ماه طول می كشد. درد مزمن زمانی اتفاق می افتد كه سلول های عصبی بخشی از بدن، سیگنال های پیوسته ای را از طریق مسیرهای درد به مغز ارسال می كنند. یكی از شایعترین مسیرهای درگیر در درد مزمن، مسیر Nav1.7 است. بدن برخی از افراد به طور ژنتیكی فاقد تركیباتی است كه این كانال را مسدود می كند و همین امر سبب بروز درد مزمن می شود.
برای تسكین درد معمولا از داروهای استروییدی و مسكن های قوی استفاده می شود و در حالت های پیشرفته، جراحی توصیه می شود.
محققان آمریكایی برای حل این مشكل از روشی به نام تحریك نخاعی (scs) استفاده كرده اند. این روش قبلا هم مورد استفاده قرار می گرفت؛ ولی در روش جدید، از پالس هایی با فركانس بالاتر استفاده می شود.
در این روش، یك دستگاه كوچك زیر پوست قرار داده می شود كه با ارسال پالس های الكتریكی، احساسی شبیه سوزن سوزن شدن ایجاد می كند.
زمانی كه این دستگاه روشن می شود، سیگنال های درد كه قرار است به مغز ارسال شوند، مختل شده و كاربر دردی احساس نمی كند.این روش هیچ عارضه جانبی به همراه ندارد و كاملا بی خطر است.
بیش از 1.5 میلیارد نفر در سراسر جهان از درد مزمن رنج می برند. درد مزمن ستون فقرات و كمر، بسیار شایع است، به علاوه بیش از 100 میلیون آمریكایی از درد مزمن رنج می برند و این موضوع شایع ترین دلیل ناتوانی طولانی مدت در آمریكا است.
علمی (6) ** 9259**1440
تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۴
تهران - ایرنا - محققان آمریكایی با استفاده از روشی به نام تحریك نخاعی (scs)، موفق به درمان انواع دردهای مزمن شدند.