به گزارش روز شنبه ايرنا از سازمان پزشكي قانوني كشور،عبدالرئوف اديب زاده افزود: پزشكي قانوني نقطه اصلي در بررسي فرآيند شكايات قصور پزشكي به شمار مي آيد.
وي ادامه داد : بنابر اين مي توان با تجزيه و تحليل ريشه هاي بروز خطاهاي پزشكي و ارايه آن به جامعه به ايمنتر شدن عملكرد بخش سلامت كمك كرد.
اديب زاده تصريح كرد: پزشكي قانوني در بررسي پرونده هاي قصور پزشكي و شناسايي علل بروز اين خطاها مي تواند رويكردهاي پيشگيرانه اي ارايه دهد كه به طور قطع كاربرد آن در مراكز درماني از تكرار موارد خطا جلوگيري مي كند.
معاون آموزشي و پژوهشي پزشكي قانوني گفت: راهكارهاي شناسايي ريشههاي اصلي وقوع خطاهاي پزشكي به منظور جلوگيري از تكرار اين خطاها در كارگاه يكروزه مديريت خطر در كارشناسي خطاهاي پزشكي، روز پنجشنبه هفته گذشته بررسي شد.
اديب زاده خاطر نشان كرد: هدف از برپايي اين كارگاه افزايش آگاهي كارشناسان در زمينه مديريت خطر و رويكرد پيشگيرانه در امر كارشناسيها به منظور كاهش ميزان قصور و خطاهاي پزشكي و نيز براي كمك به سيستم درمان و سلامت جامعه است.
وي افزود: با توجه به شكايت از پزشكان و به دنبال آن افزايش بار مراجعات به كميسيونهاي پزشكي قانوني مقرر شد رويكردهاي علمي تجزيه و تحليل ريشههاي خطاهاي پزشكي را در قالب اين كارگاه براي كارشناسان كميسونها مطرح كنيم تا ضمن شناسايي ريشههاي اين خطاها از تكرار آن در مراكز درماني جلوگيري شود.
اجتمام **2181**1776
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۲
تهران -ايرنا -معاون آموزشي و پژوهشي سازمان پزشكي قانوني كشور گفت : شناخت ريشه هاي بروز خطاهاي پزشكي موجب كاهش بار مراجعات به كميسيونهاي پزشكي قانوني و ايمنتر شدن بيماران مي شود.