به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، علی اكبر سیاری روز یكشنبه در همایش بزرگداشت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر در دانشگاه علوم پزشكی تهران افزود: افزایش آگاهی مردم و اطلاع رسانی مداوم برای ترویج تغذیه با شیر مادر نقش اساسی دارد و همه رسانه ها و دستگاه ها باید برای افزایش تغذیه انحصاری نوزادان با شیر مادر طی شش ماه و ادامه آن تا بالای دو سالگی همكاری كنند.
وی گفت: كودكانی كه از شیر مادر تغذیه می كنند، كمتر به بیماری های تنفسی، گوش درد، اسهال و دیابت مبتلا می شوند و در بزرگسالی نیز میزان بروز بیماری های قلبی ـ عروقی، سكته های قلبی و مغزی و سرطان در بین آنها به شدت كاهش دارد.
سیاری ادامه داد: كودكانی كه با شیر مادر تغذیه كردند از بهره هوشی بالاتری برخوردار می شوند و میزان بروز بیماری های غیرواگیر در این كودكان در سنین بزرگسالی به شدت كاهش می یابد و با توجه به اینكه سالانه 36 میلیون نفر در دنیا بر اثر بیماری های غیرواگیر جان می بازند كه 18 و نیم میلیون نفر آنها به بیماری های قلبی مبتلا هستند، اهمیت تغذیه با شیر مادر در كاهش این بیماری ها مشخص می شود.
وی افزود: تغذیه با شیر مادر برای مادران نیز مزایای زیادی دارد و تحقیقات نشان داده كه میزان پوكی استخوان در زنانی كه كودكان را با شیر خود تغذیه كرده اند به شدت كاهش می یابد و میزان سرطان رحم و پستان نیز در این زنان كمتر است.
10 تا 16 مرداد ماه هفته جهانی تغذیه با شیر مادر نام گرفته است.
ادامه دارد...
اجتمام ** 3063 ** 9132 ** 1071
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۰
تهران - ایرنا - معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: آمارها نشان می دهد طی سال های اخیر در كشور تغذیه نوزادان با شیر مادر از 51 به 55 درصد افزایش یافته است.