احمد مرادی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر 300 هزار هكتار اراضی كشاورزی استان در قرارداد با مراكز خدمات جهاد كشاورزی شهرستانها كنترل و بازرسی می شود.
وی با اشاره به كمبود شدید نیرو و تجهیزات برای حفاظت از اراضی ملی استان اظهار داشت: حدود 50 مركز خدمات جهاد شهرستانها در این راستا با امور اراضی همكاری دارند.
وی با بیان اینكه بیشترین حجم اراضی و بیشترین مشكل در شهرستانهای خرم آباد و كوهدشت است گفت: هر گونه تغییر كاربری غیرمجاز در خارج از محدوده شهر ، شهرك و روستاهای استان تخلف بوده و با متخلفان برخورد می شود.
مدیر امور اراضی استان لرستان همچنین گفت: مجوز تغییر كاربری اراضی ملی استان با مصوبات كمیسیون طرح های كشاورزی و غیركشاورزی و تنظیم قرار داد دفاتر اصلی ثبت و به شرط اجاره بها صادر می شود.
مرادی افزود: این اراضی برای مصارف كشاورزی ، صنعتی آموزشی، گردشگری و باغات واگذار می شود و در صورت عدم اجرای طرح های مورد نظر ، قرارداد فسخ و اراضی بازپس گیری می شود.
وی ادامه داد: سال گذشته 50 هكتار اراضی ملی به منظور ایجاد باغات ، پنج هكتار جهت اجرای طرح های غیركشاورزی و 13 هكتار طرح های وابسته به كشاورزی و در مجموع 68 هكتار به شرط اجاره بها واگذاری قطعی شده است.
مرادی تصریح كرد: چنانچه افراد متقاضی ، طرح های معرفی شده را اجرا نكنند با توجه به مقررات كمیسیون ماده 33 در صورتی كه عدم اجرای طرح ها به دلایلی از جمله خشكسالی، حوادث و نبود تسهیلات نباشد قرارداد واگذاری زمین فسخ می شود.
7269/6001
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۶
خرم آباد - ایرنا - مدیر امور اراضی لرستان گفت: در حال حاضر از مجموع 700 هزار هكتار اراضی كشاورزی استان ، 400 هزار هكتار به دلیل كمبود نیرو و تجهیزات لازم به طور كامل و مستمر تحت پوشش یگان های حفاظتی این نهاد نیستند.