به گزارش ايرنا از ساينس، درحاليكه اين مطالعه جديد رابطه علت و معلولي ميان اين دو را ثابت نمي كند اما يافته هاي اين مطالعه با تاكيد بر نتايج مطالعات قبلي، فوايد مغزي عصبي مصرف نوشيدني هاي كافيئن دار را نشان مي دهد.
محققان دانشگاه باري آلدو مور ايتاليا در يك مطالعه، جدول مصرف قهوه و سلامت مغزي عصبي هزار و 445 ايتاليايي 65 تا 84 ساله را در جريان يك مطالعه سه ساله ترسيم كردند.
محققان متوجه شدند، خطر ابتلا به اختلال ضعيف شناختي در افرادي كه بطور متوسط روزي دو فنجان قهوه مصرف مي كنند بيشتر از افرادي است كه نوشيدني هاي كافيئن دار مصرف مي كنند.
در عين حال اين مطالعه نشان داد افرادي كه مصرف قهوه آنها در طول زمان افزايش مي يابد خطر ابتلا به زوال عقل خفيف در آنها افزايش مي يابد اما مصرف خفيف قهوه به سلامت مغز كمك مي كند.
محققان در مقاله جديد خود كه در مجله Alzheimer's Disease منتشر شده است، نوشتند: خطر ابتلا به اختلال ضعيف شناختي در افراد مسن تر كه هرگز قهوه مصرف نكرده اند و يا به ندرت قهوه مصرف مي كنند و افرادي كه عادت مصرف قهوه شان افزايش مي يابد، بيشتر مي شود.
محققان معتقدند كه مواد موجود در قهوه از نرون ها در برابر پلاك هاي مرتبط به بيماري آلزايمر و ساير بيماري هاي عصبي محافظت مي كند.
اين اولين مطالعه اي نيست كه نشان مي دهد افرادي كه قهوه مي خوردند به سلامت بدن و مغز خود كمك مي كنند.
علمي(6)**2038**1599
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۷
تهران-ايرنا- مطالعه حدود هزار و 400 بزرگسال ايتاليايي نشان مي دهد كه عادت مصرف كم قهوه براي حفظ سلامت مغز مفيد است.