به گزارش ايرنا به نقل از روزنامه ايتاليايي 'ايل فاتو كوئوتيديانو' ، اين محقق انگليسي پس از مطالعه برروي تاثيرات كوكاكولا در بدن در نخستين ساعت مصرف اعلام كرد: در 10 دقيقه نخست پس از مصرف اين نوشابه گازدار، 10 قاشق چايخوري شكر وارد بدن ما مي شود كه عملا ميزان آن 100 درصد نياز روزانه محسوب مي شود، اما با توجه به وجود اسيد فسفريك در تركيبات آن ، بدن حالت تهوع پيدا نمي كند زيرا اين نوع افزودني طعم شكر را تغيير داده و فرد مي تواند آنرا بنوشد.
20 دقيقه پس از نوشيدن كوكاكولا ميزان قند در خون به اوج خود مي رسد كه سپس منجر به ترشح انسولين در بدن مي شود، در اين لحظه كبد واكنش نشان داده و تمام قند موجود را به چربي تبديل مي كند.
پس از گذشت 40 دقيقه از نوشيدن كوكاكولا ، جذب كافئين موجود در آن نيز تكميل شده و مردمك چشم ها گشاد و فشار خون بالا مي رود و كبد نيز در واكنش قند را وارد سيستم گردش خون مي كند، اكنون گيرنده هاي ادنوزين مغز بكار افتاده و با خواب آلودگي مبارزه مي كند.
پس از گذشت 45 دقيقه از مصرف اين نوشابه بدن توليد دوپامين را افزايش داده و مراكز لذت در مغز را فعال مي كند دقيقا همانگونه كه هروئين در بدن عمل مي كند.
در حالي كه پس از گذشت 60 دقيقه از نوشيدن آن، اسيد فسفريك با به هم متصل كردن كلسيم، منيزيم و روي در معده منجر به افزايش سوخت و ساز شده و قند بالا در خون نيز منجر به دفع كلسيم از طريق ادرار از بدن مي شود.
خواص ادرار آور كافئين نيز وارد عمل شده و از طريق ادرار، كلسيم، منيزيم و روي كه براي استخوان ها مفيد هستند را از بدن خارج مي كند. پس از كاهش اين تحريك، قند خون بشدت افت مي كند و بدن تحريك پذير و يا بي تفاوت مي شود. اين در حالي است كه تمام آب حاوي بطري ، قبل از اينكه بدن شما بتواند مواد كافي را براي هيدراته نگه داشتن سيستم و قوي كردن استخوان ها و دندان ها جذب كند، از بدن دفع شده است.
اين داروساز انگليسي در وبلاگ خود نوشت: يكي از چيزهايي كه همواره باعث تعجب من مي شد اين بود كه مشاهده مي كردم برخي از افراد با اينكه در رژيم غذايي خود از مصرف چربي پرهيز مي كردند اما به وزنشان اضافه مي شد. پس از مشاهده ابتلاي خيلي از آنها به بيماري هاي مربوط به اضافه وزني مانند مشكلات قلبي ، ديابت و يا تاثيرات منفي داروها، تصميم گرفتم علت آنرا پيدا كنم كه چه چيزي باعث چاقي اين افراد مي شود.
به عقيده وي يكي از خطرات عمده براي سلامت بدن، مربوط به باصطلاح 'شربت ذرت با فروكتوز بالا' (High Fructose Corn Syrup) مي شود كه در بسياري از نوشابه ها استفاده مي شود، اين ماده مي تواند با فريب دادن كبد، به چربي تبديل شود.
وي افزود: من از بيماران خود خواستم تا آب و يا چايي سبز را جايگزين كوكاكولا كنند. حتي براي شيرين كردن نوشيدني ها از شيرين كننده هاي طبيعي استفاده كنند. نتايج فوق العاده شد.
روزانه يك ميليون و 600 هزار بطري كوكاكولا در جهان به فروش مي رسد. اين نوشابه علاوه بر اين ماده حاوي كافئين و نمك هاي پالايش شده است. مصرف اين مواد بويژه در دوزهاي بالا مي تواند خطر چاقي ، ديابت، بيماري هاي قلبي و فشار بالا را افزايش دهد. بنابراين اگر قلب خود را دوست داريد قبل ازاينكه يك بطري كوكاكولا بنوشيد به تاثيرات آن فكر كنيد.
اروپام***46**1565
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۸
رم - ايرنا - 'نيراج نايك' داروساز انگليسي با مطالعه بر روي تاثيرات منفي يك بطري كوكاكولا پس از گذشت يك ساعت در بدن، هشدار داد كه اگر قلب و بدن خود را دوست داريد از مصرف اين نوشابه پرهيز كنيد.