قاسم صيادي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با بيان اين مطلب افزود: از اين تعداد 20 آموزشگاه در حوزه خواهران، 113 آموزشگاه در حوزه خواهران، 20 آموزشگاه در حوزه برادران و 17 آموزشگاه به صورت دو منظوره در امر آموزش فعال هستند.
وي از نوع و سطح فعاليت هاي پژوهشي به عنوان يكي از شاخص هاي اصلي توسعه و پيشرفت نام برد و اظهاركرد: موفقيت در تمام فعاليت هاي مربوط به توسعه صنايع، كشاورزي و خدمات به گسترش فعاليت هاي پژوهشي بستگي دارد.
مديركل آموزش فني و حرفه اي استان زنجان گفت: طي يك سال گذشته دو مورد طرح پژوهشي اعم از زمينه نيازسنجي آموزش هاي مهارتي بر اساس آمايش سرزميني اين استان در سه بخش صنعت، كشاورزي و خدمات و بررسي و ارايه راهكارهاي جذب حداكثري كارآموزان به مسابقات ملي مهارت، متناسب با حرفه هاي مختلف است.
صيادي از آموزش هاي بازار محور به عنوان يكي از بهترين روش هاي اجراي آموزش هاي مهارتي نام برد و اضافه كرد: اين آموزش ها ضمن همسو بودن با مولفه هاي اقتصاد مقاومتي، نقش بسزايي در فراهم كردن بستر لازم براي ايجاد اشتغال و مولد پايدار دارد.
وي ادامه داد: در اين الگوي آموزشي كارآموزان جرات، جسارت و خودباوري لازم براي خود اشتغالي و ايجاد اشتغال از طريق تشكيل تعاوني با مشاركت ساير كارآموزان را كسب مي كنند.
مدير كل آموزش فني و حرفه اي استان زنجان گفت: در طرح آموزشي بازار محور در كنار آموزش و فروش، بازار محصولات توليدي تضمين مي شود.
صيادي اظهار كرد: طي يك سال اخير 969 دوره در خصوص آموزش هاي بازار محور برگزار و بيش از 204 هزار نفر ساعت از اين آموزش ها بهره مند شده اند.
وي خاطرنشان كرد: 12 مركز آموزش فني و حرفه اي در استان زنجان فعاليت مي كنند كه از اين تعداد چهار مركز در زنجان، دو مركز در ابهر، دو مركز در خدابنده، يك مركز در ايجرود، يك مركز در طارم، يك مركز در ماهنشان و يك مركز در خرمدره واقع شده اند.
7318/6085
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۶
زنجان - ايرنا - مديركل آموزش فني و حرفه اي استان زنجان گفت: 150 آموزشگاه آزاد براي ارايه آموزش هاي فني و مهارتي در اين استان فعاليت مي كنند.