تهران-ايرنا-نخستين نمايشگاه و جشنواره گياهان دارويي، فرآورده‌هاي طبيعي و طب سنتي استان قزوين با حمايت ستاد توسعه علوم و فناوري گياهان دارويي و طب سنتي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري از 9 تا 13 شهريور ماه در محل دائمي نمايشگاه‌هاي بين‌المللي اين استان برگزار مي‌شود.

به گزارش ايرنا از مركز روابط عمومي و اطلاع‌رساني معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، در استان قزوين بيش از هزار و 200گونه گياه دارويي شناسايي شده كه از اين ميزان 220 نوع آن براي توليد دارو پرورش داده مي‌شود.
استان قزوين از نظر پرورش گياهان دارويي، يكي از استان ‌هاي مستعد كشور به لحاظ زيست محيطي و غناي ژنتيكي در توليد اين گياهان است و
ايستگاه تحقيقات گياهان دارويي در روستاي زرآباد منطقه الموت قزوين، براي پرورش 200 نوع گياه دارويي تأسيس شده است.

** اهداف جشنواره گياهان دارويي قزوين
برگزاري نمايشگاه و جشنواره گياهان دارويي، فرآورده‌هاي طبيعي و طب سنتي گامي در جهت ايجاد بستري براي عرضه و شناساندن توانمندي‌هاي موجود در صنعت گياهان دارويي است.
همچنين اين رويداد فرهنگ‌ سازي در حوزه گياهان دارويي و فرآورده‌هاي گياهي كه بند 3 راهبردهاي سند ملي گياهان دارويي است ترويج مي‌كند.
از جمله اهداف نمايشگاه و جشنواره گياهان داروي قزوين'TMPFAIR' ترويج فرهنگ تبادل فناوري و به‌كارگيري دانش روز با استفاده از فضاي علمي - تخصصي براي متقاضيان برگزاري كارگاه‌هاي تخصصي، فراهم كردن شرايط مناسب براي سرمايه‌گذاران و بازرگانان، معرفي محصولات نوين توليدي و استاندارد براي مصارف داخل كشور و صادرات است.
ايجاد بستري براي ارائه خدمات و هم‌فكري بين بخش‌هاي علمي، توليدي و اجرايي و بازرگاني فعال در حوزه گياهان دارويي و فراوري سالم و طبيعي و معرفي فراورده‌هاي مكمل و طبيعي و انواع طعم دهنده‌ها، عرقيات اسانس‌هاي گياهي، داروهاي گياهي و ساير فراورده‌هاي از ديگر اهداف اين رويداد است.

*** حوزه‌هاي مرتبط با جشنواره گياهان دارويي قزوين
مخاطبان اين جشنواره به طور خاص شركت‌ ها و موسسه ‌هاي خصوصي، دولتي، پژوهشگران، صاحبان صنايع، كارآفرينان و سرمايه‌گذاران، پزشكان و توليدكنندگان فرآورده ‌هاي گياهي و دارويي، هستند وعلاقه‌ مندان براي دريافت اطلاعات بيشتر مي‌توانند به آدرس اينترنتي tmpfair.ir مراجعه كنند.
علمي (1) ** 1201 **1440