به گزارش خبرنگار ايرنا، حجت الاسلام سيد علي فتح ميرمحمدي روز شنبه در نشست ستاد حجاب و عفاف كهگيلويه و بويراحمد افزود: مهمترين اهداف تدوين اين قانون در اولويت قرار دادن موضوع عفاف و حجاب در برنامه هاي دستگاه هاي اجرايي براي مقابله با روند فزاينده بدحجابي، ابلاغ روش هاي اجرايي و تعيين ضوابط و هنجارها در مورد نوع لباس و پوشش افراد در بخش هاي رسمي و اداري، نظارت بر رعايت حريم عفاف و حجاب در نهادهاي دولتي و عمومي و تعريف استانداردهاي فرهنگي مناسب براي ترويج فرهنگ عفاف و حجاب منطبق با فرهنگ ديني و ملي است.
وي بيان كرد: وظايف تخصصي دستگاه هاي قانونگذار و اجرايي در اين قانون مشخص شده كه شامل نيروي انتظامي، فرهنگ و ارشاد اسلامي، صنعت، معدن و تجارت، صدا و سيما، ورزش و جوانان، تبليغات اسلامي، آموزش و پرورش، امور اقتصادي و دارايي، دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي، شهرداري ها، دفتر امور بانوان و خانواده استانداري ها و ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر است.
ميرمحمدي اظهار كرد: برخي نكات مبهم اين قانون از سوي متوليان امر در كهگيلويه و بويراحمد تعيين و براي اصلاح و برطرف شدن به تهران منعكس مي شود.
وي عنوان كرد: دستگاه هاي اجرايي كهگيلويه و بويراحمد براي اجراي دقيق بندها و مواد اين قانون اقدامات لازم را انجام داده و پيشنهادهاي سازنده خود در زمينه بهبود روند اجراي آن در استان را ارايه دهند.
ميرمحمدي ابراز داشت: همكاري همه جانبه نهادهاي فرهنگي، رسانه ها و خبرنگاران كهگيلويه و بويراحمد براي ترويج فرهنگ عفاف و حجاب در اين استان به دليل تاثيرگذاري قابل توجه آنها ضروري است.
وي افزود: دستگاه هاي اجرايي كهگيلويه و بويراحمد عملكرد خود در زمينه گسترش فرهنگ عفاف و حجاب در اين استان را به طور مستمر گزارش دهي كنند.
7535/1662
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۰
ياسوج - ايرنا - مديركل دفتر امور فرهنگي و اجتماعي استانداري كهگيلويه و بويراحمد گفت: بندها و مواد قانون 'راهكارهاي اجرايي گسترش فرهنگ عفاف و حجاب' كه از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي تدوين و ابلاغ شده در اين استان بومي سازي شود.