به گزارش ایرنا، علیرضا رزم حسینی روز دوشنبه در دیدار با جمعی از آزادگان استان كرمان در سالروز ورود آزدگان به كشور، افزود: یكی از دشواری های دوران اسارت این بود كه اسرا باید در بین نیروهای دشمن كه به ابزارهای مختلف مجهز بودند، مقاومت كرده و ایمان خود را نیز حفظ می كردند.
وی از سالروز ورود آزادگان به كشور به عنوان روزی به یاد ماندنی یاد كرد و ادامه داد: این روز در تاریخ ایران به ثبت رسیده و جاودانه خواهد ماند.
وی اظهار كرد: در طول 300 سال گذشته هر زمان جنگی علیه ایران انجام شده یك قطعه از آن جدا شده و تنها جنگی كه در آن حتی یك وجب از خاك ایران از دست نرفت، دوران دفاع مقدس بود.
وی اظهار كرد: حضور جوانانی مانند آزادگان كه بدون چشمداشت مادی در این صحنه حضور داشتند یكی از مهمترین اصول در رسیدن به پیروزی بوده است.
وی تاكید كرد: حضور آزادگان در جامعه الگوی مناسبی برای جوانان است تا بتوان در مسیر توسعه كشور و استان كرمان گام های بلندتری را برداشت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در حد توان خود در استان كرمان تلاش می كنیم تا توسعه و پیشرفت برای این استان حاصل شود.
وی به مشكلات موجود در مسیر توسعه استان اشاره كرد و گفت: برخی مشكلات فراملی و مربوط به تحریم ها و محدودیت ها بود به صورت گام به گام در حال برطرف شدن است و بخشی نیز فرا استانی است كه محدودیت بودن اختیارات استان ها، مشكلات شبكه های بانكی و مشكلات در حوزه سرمایه گذاری و اشتغال از جمله این موارد است.
رزم حسینی با تقدیر از تلاش های مدیركل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان كرمان گفت: كاری كه اكنون در استان كرمان می توان انجام داد این است كه ظرفیت های موجود را فعال تر كنیم.
مدیركل بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این آیین گفت: آزادگان در دوران اسارت خود دشواری های زیادی را تحمل كرده اند و در بین ایثارگران، جایگاه ویژه ای دارند.
محمدرضا حسنی سعدی شمار آزادگان استان كرمان را یك هزار و 284 ذكر كرد و ادامه داد: تاكنون 118 نفر از این افراد به رحمت ایزدی پیوسته اند.
وی با اشاره به ورود اولین گروه آزادگان به كشور در 26 مردادماه سال 69 ، ادامه داد: شمار آزادگان كشور 42 هزار و 794 نفر بوده است.
وی یادآور شد: شهید سرلشكر حسین لشكری به عنوان اولین خلبان ارتش جمهوری اسلامی است كه به اسارت در آمد و بیشترین سال اسارت را داشته و 18 سال را در اسارت بسر برده و در تمام این سالها به نظام، انقلاب، كشور، رهبری و امام راحل وفادار بود.
حسنی سعدی تصریح كرد: اسرای ایرانی در عراق در حدود 15 اردوگاه نگهداری می شدند كه وحشتناكترین آنها سلول های وزارت دفاع و زندان ابوغریب و نیز اردوگاه های ثبت نام نشده بوده است.
وی تاكید كرد: یكی از مراكز بسیار وحشتناك نگهداری اسرا، محل نگهداری 15 اسیر قطع نخاع بود كه سه نفر از این اسرا مربوط به استان كرمان بوده اند.
وی خاطرنشان كرد: اعتقادات، باورهای ایمانی، قرآن، نماز، عبادت، بینش دینی و رهبری دینی امام از شاخصه های تحمل دشواری های اسارت برای اسرا بوده است.
وی گفت: جامعه باید این الگوها را بشناسد و بداند كه عزت، آبرو، حیثیت و پیشرفت های امروز ناشی از این مجاهدت ها است.
7440/1860
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۵
كرمان – ایرنا - استاندار كرمان گفت: آزادگان به عنوان اسطوره های واقعی دوران دفاع مقدس، دشواری های بسیاری را تحمل كرده اند كه با هیچ هدیه مادی نمی توان آنها را جبران كرد.