تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۴

تهران-ايرنا- پژوهشگران انگليسي مي گويند :يك محصول طبيعي گياهي به نام trans-chalcone از باقي ماندن باكتري در حفره هاي دهان و در نهايت پوسيدگي دندان پيشگيري مي كند.

به گزارش ايرنا از هلث، باقي ماندان باكتري در حفره هاي دهان باعث تشكيل پلاك و ترشح اسيدي مي شود كه در نهايت پوسيدگي دندان را به دنبال دارد.
چالكون ماده اصلي در برخي گياهان دارويي مانند شيرين بيان است.
Trans-chalcone در واقع باعث مسدود كردن آنزيمي مي شود كه به باكتري اجازه مي دهد در دهان رشد كند، خود را به دندان ها بچسباند ، نوارهاي به اصطلاح زيستي براي محافظت از خود ايجاد كند و باعث تشكيل پلاك بر روي دندان ها شود.
دكتر دومينيك كامپوپيانو از دانشكده شيمي دانشگاه ادينبورگ در انگليس در يك بيانيه مطبوعاتي اعلام كرد كه اين كشف بر پتانسيل اين طبقه از محصولات طبيعي در غذا و فناوري هاي مراقبت بهداشتي تاكيد دارد.
اين مطالعه در نشريه Chemical Communications منتشر شده است.
علمي(6)**2038**1599