به گزارش خبرنگار ايرنا شريف خسروي عصر سه شنبه در نشست شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر بر ارائه توصيه هاي سياستي مبارزه با مواد مخدر ظرف سه ماه آينده در بخش هاي مختلف فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي توسط دانشگاهها تاكيد كرد.
وي از تشكيل كميته هاي سه گانه پيشگيري، درمان و مقابله خبر داد و تاكيد كرد: دانشگاههاي كنگاور با محوريت دانشگاه آزاد در كميته پيشگيري از ظرفيت پژوهشگران مراكز علمي و دانشگاهي در جهت انجام پژوهش هاي كاربردي و نيل به جامعه اي عاري از معتاد بهره بگيرند.
خسروي افزود: سهيم شدن نخبگان در علمي شدن امر مبارزه با مواد مخدر و روانگردان ها در عرصه هاي مختلف امري ضروري است.
فرماندار كنگاور همچنين به ارائه برنامه هاي نو و عملياتي و غيرتكراري توسط دستگاها خاطرنشان ساخت: دستگاههاي متولي در راستاي تعهدات كاري خود با عزم جدي و صرف وقت بيشتر در اين راه پا به عرصه عمل بگذارند.
خسروي همچنين بر ارائه گزارش ماهيانه توسط دستگاههاي ذيربط و كميته هاي ايجاد شده به فرمانداري تاكيد كرد.
وي توجه به حلقه چهارم بعد از فرايندهاي پيشگيري، درمان و مقابله را بسيار ضروري توصيف كرد و عنوان كرد: معتادان پس از گذراندن دوره ترك اعتياد نبايد در جامعه به حال خود رها شوند.
خسروي لازمه ي مبارزه با اين پديده شوم را همكاري و همدلي در بين دستگاه ها و كميته هاي مرتبط دانست.
رييس شبكه بهداشت كنگاور نيز در اين نشست با پيشنهاد راه اندازي اولين كلينيك پيشگيري و درمان معتادان مواد مخدر و روان گردان در اين شهرستان خبر داد و گفت: با توجه با قرارگيري اين شهرستان در ورودي استان كرمانشاه اين نياز به طور جدي احساس مي شود.
اين طرح نيز با استقبال فرماندار و اعضاي شوراي مبارزه با مواد مخدر رو به رو شد كه به دستور فرماندار مقرر گرديد كه شبكه بهداشت و درمان كنگاور برنامه جامع اين طرح را تدوين و به فرمانداري ارائه دهد.
7447/8066
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۴
كرمانشاه - ايرنا - فرماندار كنگاور با بيان اينكه دامنه علل گرايش به اعتياد و گستردگي عوارض ناشي از آن بسيار وسيع و فراگير است گفت: توسعه مطالعات پديدارشناسانه و پژوهشهاي بنيادي در زمينه علل گرايش به مواد مخدر در دستور كار دانشگاهها بايد قرار بگيرد.