به گزارش ايرنا محمدرضامظلومي عصر روز پنجشنبه در ديدار با مديركل ورزش و جوانان خراسان شمالي در بجنورد اظهار كرد: وزارت ورزش و جوانان دولت يازدهم براي سالجاري 15 ميليارد ريال اعتبار مالي براي اين فدراسيون با وجود محدوديت مالي كه دولت با آن مواجه است، پيش بيني كرده است.
وي اضافه كرد: اين ميزان اعتبار با كمبودهايي كه ورزش نابينايان و كم بينايان كشور از لحاظ تجهيزات و امكانات ورزشي با آن روبروست، مشكل گشا نخواهد بود.
مظلومي افزود: اگرچه دولت تدبير و اميد با كمبودهاي مالي مواجه است، ولي وعده هاي سرخرمني كه در دولت گذشته باب شده بود، نداشته و اگر قولي بدهند به طور حتم به آن عمل مي كنند.
رييس فدراسيون نابينايان و كم بينايان گفت: هم اكنون در سطح كشور اين فدراسيون 10 رشته ورزشي براي آقايان و پنج رشته ورزشي ويژه بانوان تدارك ديده كه بزودي تيم ملي فوتبال پنج نفره نابينايان و كم بينايان براي كسب سهيمه پاراالمپيك به مسابقات انتخابي اعزام مي شود.
وي ابراز اميدواري كرد تا فوتباليست هاي تيم ملي نابينايان و كم بينايان بتوانند جواز حضور در رقابت هاي پارا المپيك را كسب كنند.
مظلومي با اشاره به موفقيت هاي ورزشكاران نابينايان و كم بينايان معتقد است اين ورزشكاران بيشتر به نگاه خاص حمايتي نيازمندند تا نگاه ترحم مآبانه اي كه اين قشر را زمين گير مي كند.
*بيكاري نابينايان دانش آموخته دانشگاهي
رييس فدراسيون نابينايان وكم بنيايان ايران مهم ترين معضل غيرورزشي ورزشكاران نابينا و كم بينا بخصوص دانش آموختگان را بيكاري دانست و گفت: هم اكنون تعداد زيادي ورزشكار نابينا وكم بينا با مدارك ليسانس فوق ليسانس داريم كه حاضرند به عنوان تلفنچي در سازمان ها و ادارات دولتي و غير دولتي مشغول به كار شوند.
مظلومي افزود: هيچ اداره اي حتي شهرداري تهران نيز با وجود درخواست هاي فدراسيون حاضر نشده به اين دانش آموخته ها به عنوان تلفنچي نيز شغل بدهند.
وي اضافه كرد: بارها اين بحث با شهردار تهران مطرح شده، ايشان حاضر به كمك چند ميليارد ريالي به فدراسيون نابينايان و كم بينايان شده، ولي حاضر به بكارگيري اين ورزشكاران داراي مدرك ليسانس و فوق ليسانس به عنوان تلفنچي نشده است.
وي اظهاركرد: ما به دنبال يقه گيري براي رسيدن به حق و حقوق نابينايان و كم بينايان نخواهيم بود و با تعامل و گرو گذاشتن آبرويمان به دنبال انجام كارهاي ماندگار براي اين قشر هستيم.
وي خواهان قراردادن امكانات ورزشي در استان ها براي ورزشكاران نابينا و كم بينايان همانند ساير ورزشكاران شدند.
مديركل ورزش و جوانان خراسان شمالي توجه به ورزش نابينايان و كم بينايان را همانند ساير ورزشكاران وظيفه اين اداره كل دانسته و برتامين برخي تجهيزات وامكانات ورزشي اين قشرتاكيد كرد.
امين رشيد لمير در مورد اختصاص سالن ورزشي به ورزشكاران نابينا و كم بيناي استان خراسان شمالي اظهاركرد: به دليل محدوديتي كه استان از لحاظ سالن ورزشي دارد، اختصاص يك سالن براي اين قشر از توان استاني خارج بوده ولي با هماهنگي با ورزشكاران جانباز و معلول استان تلاش مي شود تا زماني را براي ورزش نابينايان و كم بنيايان در اين سالن ها اختصاص دهيم.
وي در اين نشست قول داد تا مكاني در اداره ورزش و جوانان شهرستان بجنورد به عنوان دفتر هيات ورزش نابينايان و كم بينايان اختصاص دهد.ك3
6982/ 6042
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۹
بجنورد- ايرنا- رييس فدراسيون نابينايان و كم بينايان گفت: اين فدراسيون براي توسعه ورزش اين قشر از كمبود منابع مالي رنج مي برد و با وجود كمك هاي خوب دولت يازدهم همچنان ما با محدوديت منابع مالي روبه رو هستيم.