به گزارش ایرنا از اعلام روز سه شنبه ستاد مبارزه با مواد مخدر، علیرضا جزینی این مطلب را در مراسم امضای تفاهم نامه همكاری دو ساله میان ستاد مبارزه با موادمخدر و دانشگاه پیام نور عنوان كرد؛ ضمن اینكه وی پیش تر اعلام كرده بود، 2،6 درصد دانشجویان دانشگاه های كشور به مصرف موادمخدر گرایش دارند.
جزینی در مراسم امضای تفاهم نامه یاد شده افزود: مواد مخدر یكی از آسیب های مهم اجتماعی است كه باید مسوولان امر در مبارزه با آن با همه اقشار جامعه به ویژه با دانشگاهیان ، ارتباط برقرار كنند.
وی افزود: باید سه موضوع پیشگیری، درمان، توانمندسازی و صیانت را در دانشگاه ها به صورت منسجم دنبال كنیم و با این مراكز علمی و آموزشی همكاری تنگاتنگی داشته باشیم.
قائم مقام دبیركل ستاد مبارزه با موادمخدر ادامه داد: موادمخدر خطر بالقوه ای است كه بیخ گوش همه است و متاسفانه باورهای غلطی در خصوص رواج مصرف مواد مخدر صنعتی و روانگردان ها رواج یافته است.
جزینی به عنوان نمونه اعتیاد آور بودن قرص ریتالین را مثال زد و اظهارداشت: این قرص به قرص شب امتحان، بین دانشجویان مشهور است كه داروخانه ها مجوزی برای فروش آزاد این قرص ها بدون نسخه معتبر پزشك ندارند.
** نگرانی از خوابگاه و خانه های مجردی دانشجویان
جزینی افزود:خوابگاه های دانشجویی و خانه های مجردی یكی از مسایل نگران كننده است كه كنترل و نظارت مستقیم و غیر مستقیم دستگاههای نظارتی بر این امر باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی ادامه داد: با ورود دانشجو به خوابگاه، ارتباط وی با خانواده اش تقریبا قطع می شود و دیگر والدین كنترلی بر وی ندارند و این غفلت موجب بروز آسیب در دانشجو می شود؛ به همین منظور، مسوولان دانشگاهی باید كنترل صحیحی بر دانشجو داشته باشند.
وی اظهار داشت: ستاد در مبارزه با مواد مخدر استراتژی متوازنی دارد كه دارای پنج راهبرد اساسی مقابله، پیشگیری، درمان، صیانت و توانمندسازی است كه پیشگیری از اعتیاد مهم ترین راهبرد این استراتژی است ؛ ضمن اینكه امسال ، این موضوع در اولویت برنامههای ستاد قرار گرفته است.
اجتمام**7268**1776
تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۷
تهران - ایرنا - قائم مقام دبیركل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: آمار جمع آوری شده از اعتیاد دانشجویان توسط دانشگاه های وزارت علوم و بهداشت طی دو سال گذشته، نگران كننده است.