به گزارش روز سه شنبه خبرنگار ايرنا از روابط عمومي بنادر هرمزگان ، مهدي نوفرستي طي نشستي در اين باره اظهار كرد: پيگيري و اجراي مقررات ملي و بين المللي (IMO) و تمام امور مربوط به نظارت بر ساخت شناور در كارگاه ها و كارخانه هاي شناورسازي و همچنين ارائه خدمات ثبتي به شناوران تحت پرچم جمهوري اسلامي ايران از جمله وظايفي است كه بر عهده واحد دريايي اداره كل بنادر و دريانوردي هرمزگان مي باشد.
وي افزود: ثبت معاملات نقل و انتقال شناورها بايد در دفترخانه هاي داراي مجوز سازمان بنادر و دريانوردي صورت گيرد و در حال حاضر 13 دفترخانه مجاز در شهرستان بندرعباس و بنادر تابعه فعاليت دارند.
نوفرستي ادامه داد: خريد تجهيزات مخابراتي و ناوبري، سرويس تجهيزات ايمني و اطفاء حريق شناورها بايد از طريق مراكز داراي مجوز اين سازمان انجام شود.
وي خاطرنشان كرد: با وجود تمام محدوديت ها دو موسسه رده بندي ايراني نظارت بر مراحل ساخت، ايمني و رده بندي شناورها را بر عهده دارند.
اين مقام مسوول با بيان اينكه براي شناسايي شناورهاي سنتي وجود پلاك از اهميت خاصي برخوردار است، تأكيد كرد: در اين راستا مالكان شناورها ساخت پلاك شناور خود را از پلاك سازي هاي مجاز پيگيري كنند.
وي با اشاره به آمادگي اداره مركزي بازرسي و ثبت شناوران براي همكاري با مالكان شناورها، افزود: هرگونه تعويض و نصب موتور بايد طبق بخش نامه هاي سازماني اقدام شود و در غير اين صورت تاييد اصالت موتور امكان پذير نيست.
وي خاطرنشان كرد: مالكان شناورها بايد در بازه سه ماهه قبل از انقضاي گواهينامه هاي ايمني ساليانه اقدام كنند تا از بروز مشكلات بيمه اي و منفك شدن از موسسه هاي رده بندي جلوگيري شود.
هم اكنون تعداد هشت هزار فروند شناور تجاري، مسافري، خدماتي، صيادي در هرمزگان ثبت شده است.
ليست و آدرس شركت هاي خدماتي در سايت اداره كل بنادر و دريانوردي هرمزگان به نشاني www.shahidrajaeeport.pmo.ir موجود است.
7198/ 6048/ 1257
تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۶
بندرعباس- ايرنا- معاون امور دريايي اداره كل بنادر و دريانوردي هرمزگان از مالكان شناورها خواست تا خريد تجهيزات و نقل و انتقال شناورهاي خود را از طريق مراكز داراي مجوز از سازمان بنادر انجام دهند.