به گزارش پایگاه اینترنتی صوت البحرین، یوسف ربیع رییس انجمن حقوق بشر بحرین فاش كرد: در نتیجه تبعیض مذهبی در بحرین، درصد حضور شیعیان در قوه مجریه این كشور 28 درصد است.
وی خاطرنشان كرد : 6 طرح مسكونی در مناطق شیعه نشین به نفع دیگر مناطق لغو گردید و سال 2015 از نظر تبعیض در آموزش و تحصیل بالاترین درصد را نشان می دهد و طی آن 33 درصد دانش آموزان و دانشجویان نخبه شیعه از دریافت بورس تحصیلی محروم ماندند.
وی افزود: شیعیان بحرین در میان مسوولان قوه قضائیه این كشور هیچ جایگاهی ندارند. شیعه در این كشور شهروند درجه 5 محسوب می شود. خاندان آل خلیفه شهروندان درجه یك هستند و خانواده های وفادار به این خاندان شهروند درجه دو و اهل تسنن به طور كلی شهروند درجه سه و اتباع خارجی و افرادی كه تابعیت بحرینی دریافت كرده اند، شهروند درجه چهار و شیعیان شهروند درجه 5 شمرده می شوند.
شیخ ابراهیم بریدی عضو شورای مركزی تجمع علمای مسلمان در لبنان نیز تاكید كرد: باید انواع تبعیض ها علیه شیعه در بحرین پایان یابد و هر چه زودتر حكومت بحرین رویكرد دمكراسی و عدالت اجتماعی در پیش گیرد و تمامی رهبران دینی و سیاسی و زندانیان سیاسی و در مقدمه آنها شیخ علی سلمان دبیركل جمعیت اسلامی الوفاق را آزاد كند.
وی افزود: انواع تبعیض های اعمال شده در بحرین به بیش از 50 نوع می رسد.
دولت بحرین در سطح رسمی هیچ یك از مشكلات این كشور را به رسمیت نمی شناسد و به همین دلیل اقدام جدی برای حل و فصل آنها انجام نمی دهد.
بحرین از زمان سركوب قیام مردمی در سال 2011 میلادی تاكنون شاهد موجی از اعتراضات از سوی مردم آن كشور است كه خواستار اصلاحات سیاسی هستند.
رژیم آل خلیفه به كمك نظامیان سعودی و مأموران امنیتی امارات كه در قالب نیروهای سپر جزیره و نظامیان دیگر كشورهای عربی كه در بحرین مستقر شده اند، اعتراضات مردمی این كشور را سركوب می كنند.
بر اساس اسناد منتشره در پایگاه ویكی لیكس، رژیم بحرین در سال 2012 برای سركوب مخالفان از كشورهای مغرب و اردن نیز درخواست كمك نظامی كرده بود كه با موافقت این دو كشور روبه رو شد.
خاورم ** 1487 **1566
تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۵
تهران - ایرنا - انجمن حقوق بشر بحرین در بیروت با تشكیل همایشی تحت عنوان «تبعیض سیاست ساختاری دولت بحرین» مجموعه ای از واقعیت ها و آمارهای مربوط به تبعیض در این كشور را به نمایش گذاشت.