راضيه خدادوست روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: بهزيستي به عنوان متولي ارائه خدمات اجتماعي تاكيد ويژه اي بر توانمندسازي گروههاي هدف به ويژه در سكونتگاههاي غير رسمي دارد.
وي اظهار كرد: سازمانهاي مردم نهاد و كلينيك هاي اجتماعي توان و پتانسيل هاي بالايي دارند كه مي توانند زمينه ساز تسريع در ارائه خدمات بهزيستي به جامعه هدف باشند.
وي با اشاره به امضاي تفاهم نامه اين سازمان با اداره كل راه و شهرسازي اضافه كرد: اجراي برنامه ها و پروژه هاي توانمندسازي و ساماندهي سكونتگاههاي غير رسمي، بافتهاي فرسوده و ناكارآمد شهري و سند ملي توانمندسازي از محورهاي انعقاد اين تفاهم نامه است.
به گزارش ايرنا، در حال حاضر در پنج شهر آذربايجان غربي سكونتگاههاي غير رسمي شناسايي و برنامه توانمندسازي آنها اجرايي مي شود.
آمار رسمي از جمعيت سكونتگاههاي غيررسمي در آذربايجان غربي وجود ندارد ولي جمعيت سكونتگاههاي غيررسمي تنها در اروميه حدود 60 هزار نفر بيان مي شود.
مديركل بهزيستي آذربايجان غربي در خصوص انعقاد تفاهم نامه همكاري با شهرداري اروميه نيز اظهار كرد: اين تفاهمنامه در راستاي بهره گيري از توانمندي هاي اجرايي، مديريتي، علمي، پژوهشي، آموزشي و تحقيقاتي به منظور ارتقاي سطح سلامت رواني و اجتماعي، پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي و اعتياد، ارتقاي مهارتهاي اجتماعي، شناختي، سازگاري در بين ساكنان مناطق حاشيه نشين در فرهنگسراها و سراي محلات تحت نظارت شهرداري اروميه به اجرا در مي آيد.
بهزيستي از جمله نهادهاي حمايتي در كشور است كه خدمات توانبخشي، اجتماعي، حمايتي و ارتقاي سلامت رواني را به اجرا در مي آورد.
اروميه بزرگترين شهر آذربايجان غربي است كه افزون بر 700 هزار نفر جمعيت و بيش از 10 هزار و 50 هكتار مساحت دارد.
8137/2093
تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۰
اروميه - ايرنا - مديركل بهزيستي آذربايجان غربي با اشاره به انعقاد تفاهم نامه همكاري اين نهاد با اداره كل راه و شهرسازي استان و همچنين شهرداري اروميه گفت: كنترل و كاهش آسيبهاي اجتماعي از توان يك دستگاه اجرايي خارج است و نيازمند همكاري هاي بين بخشي است.