به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، نشست خبری قربانیان و خانواده شهدای ترور بعدازظهر یكشنبه در خبرگزاری تسنیم برگزار شد.
مسوولان و نمایندگان انجمن دفاع از قربانیان ترور در این نشست با انتقاد از سیاست های دوگانه غرب در تعریف و مقابله با تروریسم تصریح كردند: تروریست ها تا زمانیكه به مسلمانان حمله می كنند و با غربی ها كاری نداشته باشند، حتی از كمك های مالی و سایر پشتیبانی های لجستیكی برخوردار می شوند اما اگر همین تروریست ها لوله تفنگ های خود را به سمت غربی ها بگیرند، بطور قطع از آن لحظه تروریست و افراد خطرناك محسوب می شوند.
همسر شهید مسعود علی محمدی دانشمند هسته ای به عنوان سخنگوی انجمن دفاع از قربانیان ترور نیز گفت: از سال 1386 كه این انجمن تاسیس شد، هدف اصلی آن پیگیری مجازات تروریست های فراری بوده است.
منصوره كرمی افزود: غربی ها اگر در مبارزه با ترور واقعا صادق هستند، باید در شناسایی، دستگیری و تحویل تروریست هایی كه در كشور آنها ساكن هستند، با نمایندگان جمهوری اسلامی برای انتقال به ایران و حضور در دادگاه صالحه و مجازات آنها همكاری كنند.
سخنگوی انجمن دفاع از قربانیان ترور در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا درباره دسته بندی شهدای ترور و پیگیری های بین المللی صورت گرفته در دادگاه های داخلی و خارجی گفت: بصورت موردی چندین پرونده در حال پیگیری است، اما نگاه امنیتی دستگاه های متولی با طرح مواردی از قبیل احتمال شناسایی خانواده و بازماندگان شهدا بوسیله تروریست ها، موجب شده تا این انجمن نتواند اطلاعات جامع و كاملی در این حوزه داشته باشد.
همچنین در این نشست، محمدحسن صدیقیان جانباز ترور و زهرا رویت وند فرزند یكی از شهیدان ترور، با ذكر خاطره ای به بیان بخشی از مشكلات خانواده های شهدای ترور پرداختند.
مسوولان خبرگزاری تسنیم نیز به عنوان میزبان، با اهدای لوح یادبود از شركت كنندگان در این نشست قدردانی كردند.
سالگرد انفجار دفتر نخست وزیری بوسیله منافقین در هشتم شهریور سال 1360 به عنوان روز ملی مبارزه با ترور نامگذاری شده و به همین مناسبت روزهای دوشنبه و سه شنبه هفته جاری دومین كنگره بین المللی 17 هزار شهید ترور با حضور حدود 40 شخصیت صاحبنظر و روزنامه نگار داخلی و خارجی فعال در حوزه تروریسم در تهران برگزار می شود.
اجتمام ** 1370 ** 1071
تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۶
تهران - ایرنا - سخنگو و دو عضو انجمن دفاع از قربانیان ترور به نمایندگی از خانواده بیش از 17 هزار شهید ترور، خواستار استرداد منافقین تروریست برای محاكمه و مجازات آنان در دادگاه های صالحه در جمهوری اسلامی ایران شدند.