تهران - ايرنا - دبيركل خانه تعاونگران گفت: اين خانه در هفته تعاون ضمن برگزاري چهارمين جشنواره تعالي مديريت تعاوني و رونمايي كتاب تعاون، از فعالان تعاون تجليل مي كند.

به گزارش روز سه شنبه ايرنا، علي حسين شهريور افزود: چهارمين جشنواره جايزه تعالي مديريت تعاوني 15 شهريور ماه سالجاري در مركز همايش هاي بين المللي صدا و سيما با حضور مسئولان و مديران تعاوني ها از سراسر كشور برگزار مي شود.
وي اظهار داشت: خانه تعاونگران در چهار سال گذشته با استفاده از معيارهاي جهاني مديريت اقدام به طراحي الگوي ارزيابي تعاوني ها براي تعالي مديريت سازماني و با برگزاري جشنواره و اعطاي جايزه سعي درآشنايي مديران با شيوه هاي تعالي سازماني و شناخت نقاط قابل بهبود در تعاوني ها، اتحاديه ها و اتاق هاي تعاون كرده است.
شهريور هدف از اهداي اين جايزه را بهبود و حرفه‌اي كردن مديريت و تعالي سازماني تشكل هاي تعاوني عنوان كرد و گفت: اجراي جايزه ملي تعالي مديريت تعاوني، اين امكان را فراهم كرده كه بسياري از تعاوني ها با مدل تعالي سازماني آشنا شده و از آن به عنوان ابزاري براي اعمال روش‌هاي نوين مديريتي در تعاوني خود استفاده كنند.
به گفته دبيركل خانه تعاونگران، جايزه ملي تعالي مديريت تعاوني موجب ارتقاي توان رقابتي، افزايش پايداري تعاوني و موفقيت در تحقق اهداف سازماني تشكل هاي تعاوني مي شود.
وي اظهار داشت: در اين جشنواره از مديران تعاوني ها و اتحاديه هايي كه اقدامات و برنامه هاي تعالي سازماني براي تشكل خود دارند و موفق به كسب امتياز هاي لازم شده اند، تقدير مي شود.
يادآور مي شود، محور جشنواره چهارم، نقش تعاوني هاي دانش بنيان و تشكل هاي غيردولتي در توسعه بخش تعاوني است كه در دو پانل تخصصي با حضور صاحب نظران و مقامات دولتي، مسئولين بخش تعاوني و تشكل هاي غيردولتي بررسي مي شود.
در پانل نخست، ضمن بررسي مشكلات و راهكارهاي توسعه تعاوني هاي دانش بنيان، نقش آنها در ايجاد اشتغال براي جوانان و توسعه اقتصاد تعاوني تشريح مي شود.
در پانل دوم تشكل هاي غيردولتي شامل خانه تعاونگران، فراكسيون تعاون مجلس شوراي اسلامي، اتاق تعاون و انجمن علمي تعاون، برنامه ها، اقدامات و انتظارات خود و معاونت امور تعاون نيز برنامه ها و انتظارات دولت از تشكل هاي غيردولتي را در راستاي اجراي طرح تحول و توسعه بخش تعاون تشريح خواهند نمود.
برنامه بعدي خانه تعاونگران، تقدير و تجليل از افرادي است كه در توسعه بخش تعاوني نقش موثر داشته و دارند. در اين بخش براي چهارمين سال پياپي با اعطاي نشان عالي تعاون و نشان تعاون يار در حوزه هاي تخصصي‌ و عمومي‌ شامل دانش‌، پژوهش، لياقت‌ و مديريت، سازندگي، خدمت، كار و توليد، فرهنگ‌ و رسانه از تلاش و زحمات فعالان و پيشكسوتان تعاوني در حوزه هاي تعاوني، دولتي، رسانه ها و دانشگاهها تقدير خواهد شد.
برنامه بعدي خانه تعاونگران رونمايي از كتابي با عنوان '24 سال با تعاون' از تعاون تا كار و رفاه اجتماعي است.
در اين كتاب تلاش شده براي يافتن علل ناكامي هاي بخش تعاون، گوشه هايي از فراز و فرودهاي تعاون در ايران از سال 1370 كه قانون بخش تعاوني تصويب و وزارت تعاون تاسيس شد تا سال 1394 تشريح شود.
هدف اصلي تدوين كتاب يادشده، ارايه راهكارهاي مناسب و عملي جهت تقويت و گسترش بخش تعاوني، تغيير نگرش مديران كشور و ايجاد چشم انداز مثبت نسبت به تعاوني ها و افزايش شان اثرگذاري تعاوني ها بين نهادهاي تصميم گير است.
همچنين در اين كتاب ديدگاههاي وزراي پيشين و فعلي تعاون، معاونان امور تعاون، دبيران كل پيشين اتاق تعاون، مديران خانه تعاونگران و برخي از نمايندگان مجلس كه در 24 سال گذشته مسئوليت حمايت، نظارت و هدايت اين بخش را داشته اند، در رابطه با چشم انداز تعاون در كشور و مشكلات و موانع رشد و توسعه بخش تعاوني منعكس شده است.
يادآور مي شود، خانه تعاونگران با هدف بهبود مديريت در تعاوني ها، سرعت بخشيدن به توسعه بخش تعاوني و گسترش عدالت اجتماعي در كشور در سال 1387 تاسيس شده است و در سطح ملي فعاليت مي كند.
اقتصام(2)9123**1558