تهران-ایرنا-معاون توسعه مدیریت و منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از برنامه این معاونت برای راه اندازی مراكز شتابدهی و نوآوری در دانشگاه ها به منظور حمایت از اشتغال دانش بنیان خبر داد.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دكتر علیرضا دلیری روز سه شنبه در مراسم انعقاد تفاهم نامه همكاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق كارآفرینی امید گفت: بیكاری فارغ التحصیلان دانشگاهی یكی از مسائل اصلی كشور در شرایط كنونی است و در سفرهای استانی معاون علمی رییس جمهوری به استانها، روسای دانشگاه ها آمارهای نجومی از شمار فارغ التحصیلان خود ارائه می دهند كه نگران كننده است.
وی افزود: از سوی دیگر، دانشگاه ها با صدور مدرك برای جوانان ایجاد توقع می كنند و آنها به دنبال شغل هایی در شان خود هستند و اغلب دنبال مسوولیت های دولتی می گردند.
دلیری هدفمند كردن آموزش را یكی از رویكردهای جدی معاونت علمی ریاست جمهوری برشمرد و گفت: اخیرا اقداماتی را برای ایجاد مراكز شتابدهی و نوآوری در دانشگاه ها آغاز كرده ایم كه ورود دانشجویان به این مراكز با شركت در یك استارتاپ ویكند صورت می گیرد و دانشجویان در این رویداد سه روزه، ایده های خود را مطرح می كنند.
وی ادامه داد: پس از طرح ایده های دانشجویان و انتخاب ایده برتر توسط هیات داوران، گروه برای تولید نمونه از ایده برتر وارد عمل می شود و این كار در امتداد مسیر كسب و كار دانشجویان تحقق می یابد و یكی از روش های ایجاد كسب و كار برای دانشجویان به شمار می آید.
دلیری به برگزاری بیش از 50 استارتاپ ویكند در استانهای مختلف كشور با همكاری معاونت علمی ریاست جمهوری اشاره و ابراز امیدواری كرد این كار خروجی خوبی برای ایجاد شغل دانشجویان داشته باشد.
وی تغییر مسیر نهادهای علمی كشور به سمت تولید دانش بنیان را یك ضرورت قلمداد كرد و گفت: درحال حاضر رایزنی هایی با بانكها و مدیران ارشد این نهادها آغاز كرده ایم تا از منابع مالی بانكها در كنار صندوق نوآوری و شكوفایی برای تولید دانش بنیان بهره بگیریم.
معاون توسعه مدیریت و منابع معاونت علمی ریاست جمهوری امضای تفاهم نامه همكاری با صندوق كارآفرینی امید را در راستای تقویت تولید دانش بنیان ارزیابی كرد و گفت: براساس تفاهم نامه ای كه امروز امضا كردیم صندوق كارآفرینی امید مبلغ 40 میلیارد تومان تسهیلات برای حمایت از طرح های كوچك تا سقف 100 میلیون تومان دراختیار شركت های دانش بنیان قرار می دهد كه سود بازپرداخت آن چهار درصد خواهد بود.
رییس صندوق كارآفرینی امید نیز در این مراسم، كاربردی نبودن آموزش های دانشگاهی را حلقه مفقوده كسب و كار دانشجویان عنوان كرد.
اصغر نور الله زاده، حمایت از طرح های كسب و كار كوچك به ویژه در حوزه دانش بنیان را از رویكردهای جدی صندوق كارآفرینی امید برشمرد و ابراز امیدواری كرد با حمایت های مالی صندوق، گامی در جهت ایجاد اشتغال دانش بنیان و كاهش بیكاری فارغ التحصیلان دانشگاهی برداشته شود.
علمی**1055**1440