هلند يكي از كشورهاي اروپاي غربي است كه به كشور آسيابهاي بادي، دوچرخه، پنير و گل لاله مشهور است.
بخش اصلي و اروپايي پادشاهي هلند جزايري در آمريكاي مركزي را نيز شامل ميشود و با كشورهاي آلمان و بلژيك همسايه است.
هلند كشور هنرمندان هم هست، بسياري از هنرمندان مشهور جهان از رامبراند گرفته تا ونگوگ، نقاشان معروف، در اين كشور زندگي مي كردند.
تقريبا 20 درصد از مساحت هلند را آب تشكيل ميدهد، در عين حال پايين بودن ارتفاع مناطق خشكي آن نسبت به سطح دريا باعث شده هلندي ها سدهاي زيادي احداث كنند.
25درصد مساحت آن، از عقب نشيني و خشك شدن آب دريا ، تشكيل شده است.
هلند كوه ندارد و ارتفاع بلندترين تپه در جنوب اين كشور ۳۲۲ متر است.
اصفهان نيز پايتخت فرهنگ و تمدن ايران اسلامي مي باشد ، به شهر گنبدهاي فيروزه اي شهرت دارد و شكوه پيشينه تاريخي اش تا به امروز حفظ شده است .
اين شهر به داشتن معماري زيباي اسلامي و بسياري از بلوارهاي زيبا، پلهاي سرپوشيده، كاخها، مسجدها و منارههاي منحصربفرد معروف است.
اين امر باعث شدهاست كه در فرهنگ ايراني اصفهان، نصف جهان لقب بگيرد.
امروز اصفهان و هلند در زمينه گردشگري روي ريل توسعه قرار دارند.
شهرام اميري مدير امور فرهنگي و روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي در خصوص نشست فعالان عرصه گردشگري استان اصفهان با رايزن اقتصادي سفارت ايران در هلند كه امروز برگزار شد به خبرنگار ايرنا گفت: باتوجه به موقعيت و شرايط خاص كشور هلند كه دروازه اروپاست ما درصدد توسعه گردشگري و ارتباط با اين كشور هستيم.
وي گفت: در اين نشست، فرصت هاي توسعه گردشگري اصفهان و هلند بررسي شد و هدف ما از برگزاري اين نشست، جذب گردشگر اروپايي از طريق برقراري ارتباط با كشور هلند است.
اميري گفت: تشكيل كميسيون مشترك متشكل از نهادها و ارگانهاي فعال و موثر در حوزه گردشگري، بررسي راهكارهاي اجرايي توسعه گردشگري و نشست مشترك بين دفاتر گردشگري ايران و هلند از جمله سه دستاورد مهم اين نشست بود.
وي افزود: بدنبال نشست مشترك دفاتر مسافرتي، ابتدا اصفهان ميزبان دفاتر مسافرتي هلند خواهد بود سپس هلند ميزبان اصفهان خواهد شد.
مدير روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي اصفهان اظهاركرد: سعي ما براين است تا در دوره پساتحريم با برقراري ارتباطات بين المللي، از اين فرصت براي جذب گردشگران اروپايي و توسعه گردشگري استان استفاده كنيم.
اميري ادامه داد: باتوسعه گردشگري اصفهان و هلند جاذبه هاي تاريخي و طبيعي استان همچنين زير ساخت هاي گردشگري معرفي و از اين فرصت براي تشويق سرمايه گذاران خارجي استفاده خواهد شد.
در عين حال ، محسن يار محمديان معاون گردشگري استان اصفهان در اين نشست اظهاركرد: با همكاري وزارت امور خارجه و فعالان عرصه گردشگري استان، شاهد توسعه گردشگري اصفهان و هلند خواهيم بود.
وي افزود: بايد تلاش كنيم تا فعالان گردشگري در حوزه دفاتر خدمات مسافرتي به عنوان رايزنان فرهنگي، ارتباطات فرهنگي بين ايران بويژه اصفهان و هلند را افزايش دهند.
معاون گردشگري اداره كل ميراث فرهگي استان اصفهان اظهاركرد: پس از آن بايد كوشش كنيم تا از يكسو فرهنگ برخورد با گردشگر را نهادينه و از سوي ديگر با تبليغات و بازاريابي مناسب، جذابيت هاي فرهنگي و طبيعي ايران را به مردم هلند معرفي كنيم.
در ادامه اين نشست علي كرد آبادي رايزن جديد اقتصادي سفارت ايران در هلند اظهاركرد: تلاش دولت بويژه وزارت امورخارجه به فعاليت فرهنگي و اقتصادي در چهار حوزه محلي، منطقه اي، ملي و بين المللي متمركز است .
وي افزود: بايد تلاش كنيم تا ابتدا با شناخت توانايي هاي فرهنگي خود در حوزه محلي به سمت فعاليت هاي بين المللي گام بر داريم .
رايزن جديد اقتصادي سفارت ايران در هلند اضافه كرد: مسئولين وزارت خارجه در كشورهاي مختلف شايسته است در كنار نگاه ملي و كلان به مسائل فرهنگي كشور، شناخت كاملي از شاخصه هاي فرهنگي استانها و شهرستانها در حوزه محلي حاصل كنند زيرا اين شناخت مي تواند در ديپلماسي خارجي ايران بويژه در دوران پسا تحريم نقش موثري ايفا كند.
وي تصريح كرد: صنعت گردشگري، امروزه يكي از مهمترين ابزار ديپلماسي فرهنگي كشورها است .
وي با اشاره به نقش فلات مركزي ايران در شكل گيري فرهنگ و تمدن بشري ،پيشنهاد نمود تا در استان اصفهان كميته مشتركي از تمامي نهادهاي موثر در حوزه گردشگري در راستاي توسعه ارتباط بين اصفهان و اروپا بويژه هلند تشكيل شود.
در ادامه اين نشست شهرام اميري مدير امور فرهنگي و روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي استان اصفهان با اشاره به نقش كشور هلند در تحولات بين المللي جهان بويژه اروپا گفت: ايران در سه حوزه در خاورميانه پيشتاز است كه در صورت برنامه ريزي مناسب مي توان از طريق گردشگري به توسعه سريع فرهنگي و اقتصادي كشور خصوصا در دوران پسا تحريم اميدوار بود .
وي با اشاره به اينكه ايران امن ترين كشور منطقه خاورميانه است ، افزود: اكثر كشور هاي گردشگر پذير منطقه دچار بحران شده اند لذا ايران به عنوان كشوري امن مقصد جديد بسياري از گردشگران جهان است كه بصورت سنتي خاورميانه را به عنوان زادگاه فرهنگ غني مشرق زمين مقصد سفر انتخاب مي كنند.
اميري همچنين وجود بيش از يك ميليون جاذبه فرهنگي در ايران و وجود بيش از 22 هزار اثر تاريخي در استان اصفهان در كنار جاذبه هاي بي بديل طبيعي همچنين ارزان بودن نسبي ايران به عنوان يك مقصد گردشگري را از ديگر ويژگي هايي دانست كه ايران را از منظر گردشگري با اهميت مي كند.
در ادامه اين نشست فعالان عرصه گردشگري استان، در حوزه هاي دانشگاهي، اتحاديه دفاتر خدمات مسافرتي، اتحاديه هتلداران، اتاق بازرگاني، شهرداري و شركت هاي توسعه گردشگري به بيان ديدگاههاي خود در اين زمينه پرداختند.
گ/7141 / 2093 /1596
تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۲
اصفهان -ايرنا - بعد از سفر دوروزه رييس دستگاه ديپلماسي كشورمان به اصفهان، امروز در نشستي راههاي توسعه گردشگري اصفهان و هلند بررسي شد.