سرهنگ عباس فرماني روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: يكي از بدترين عادت ها در حين رانندگي كه در چند سال گذشته رايج شده، استفاده از تلفن همراه است كه همواره بر عدم استفاده از آن تاكيد شده ولي برخي از رانندگان بر اين امر توجهي نمي كنند و موجب بروز تصادف مي شوند.
وي اضافه كرد: استفاده از تلفن همراه در حين رانندگي، نيمي از حواس راننده را مشغول مي كند و به همين ميزان موجب پرت شدن حواس راننده از مسير شده و در برخي مواقع نتايج مرگباري را به همراه دارد.
وي اظهار كرد: بايد رانندگان توجه ويژه اي به موضوع عدم استفاده از تلفن همراه داشته باشند تا با حواس بهتر رانندگي كرده و از بروز تصادف به ويژه در جاده ها جلوگيري كنند.
فرمانده پليس راه آذربايجان غربي همچنين غفلت بسيار كوتاه از رانندگي براي تنظيم موج راديو يا برداشتن وسيله اي از كف اتومبيل را عامل مهم بروز تصادف عنوان كرد و ادامه داد: بر اثر اين كارها، راننده به مسير بي توجه و زمينه ساز واژگوني خودرو مي شود كه بسيار خطرناك است.
سرهنگ فرماني گفت: مهمترين عامل جلوگيري از بروز تصادف به ويژه در ايام پر سفري نظير روزهاي پاياني تابستان، توجه رانندگان به نكات ايمني و مقررات جاده اي است كه اميدواريم اين امر در روزهاي آينده توسط رانندگان رعايت شده و زمينه ساز كاهش بروز تصادفات و تلفات جاده اي شود.
سالانه نزديك به 500 نفر در جاده هاي آذربايجان غربي جان خود را از دست مي دهند. اين آمار با وجود اينكه سالانه كاهش مي يابد ولي باز هم تعداد زيادي به نظر مي رسد.
در طول سال جاري بيش از سه هزار مورد تصادف در جاده هاي آذربايجان غربي روي داده كه عامل حدود يك سوم آنها، عدم توجه به جلو بوده است.
8137/2093
تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۱
اروميه - ايرنا - فرمانده پليس راه آذربايجان غربي گفت: استفاده از تلفن همراه در حين رانندگي، احتمال بروز تصادف را چهار برابر مي كند.