به گزارش دوشنبه ايرنا، جاسم جادري در نشست مشترك مشاوران امور بانوان فرمانداري ها و دستگاه هاي اجرايي استان هرمزگان با تاكيد بر اينكه زنان جايگاه مهمي در جامعه دارند، عنوان كرد: با توجه به اينكه كشور ما در حال توسعه است با اقدامات مناسبي كه در زمينه هاي سياسي، فرهنگي و اجتماعي صورت گرفته و به دليل افزايش ميزان سواد و گسترش آموزش عالي در كشور، جايگاه زنان قابل دفاع است اما تا رسيدن به نقطه مطلوبي كه بايد جامعه زنان از آن بهره مند باشند، هنوز فاصله داريم.
وي با بيان اينكه تعداد مديران زن در مسئوليت هاي اجرايي كم است، ادامه داد: متناسب با توان زنان و حرفه، دانش و قدرت مديريت آنها مي توان از ظرفيت زنان در امر مديريت استفاده كرد و ما نيز در استان هرمزگان در بين زناني كه توانايي مديريت دارند در حال بررسي و مطالعه هستيم و دستور داده ايم كه حداقل 10 معاون مديركل از ميان زنان در هرمزگان منصوب شود.
استاندار هرمزگان خاطرنشان كرد: البته اين امر تنها به معناي مسووليت دولتي نيست، بلكه مسووليت در خانواده و تشكل هاي مردمي نيز بسيار مهم است و همچنين شاهد هستيم كه بار اصلي آموزش و پرورش و تعليم و تربيت نيز بر دوش زنان است و در بخش ورزشي نيز بانوان موفقيت هاي خوبي به دست آورده اند.
وي تصريح كرد: بايد تلاش كنيم تا زنان را از آسيب ها مصون نگه داريم كه با كارهايي همچون تامين تسهيلات براي توليد صنايع دستي توسط بانوان كه مي توانند آن را در خانه انجام دهند و كسب درآمد داشته باشند، مي توان شرايط مناسبي را براي بانوان فراهم كرد.
نماينده عالي دولت در استان هرمزگان با تاكيد بر اينكه گروه هاي كاري تعيين شده در حوزه بانوان و خانواده هرمزگان بايد به طور جدي پيگير وظايف خود باشند، اظهار داشت: محتوا و خروجي جلسات بايد از دل همين گروه هاي كاري بيرون بيايد و راهكارهاي عملي ارائه دهند تا تصميمات اجرايي مناسبي اتخاذ شود.
جادري اضافه كرد: راه اندازي بازارچه ها نيز مي تواند محل كسب و كار و معرفي كالا و كسب درآمد براي زناني باشد كه كار صنايع دستي انجام مي دهند و همچنين براي حل مشكل سمن هاي بانوان و اختصاص فضاي مناسب به آنها بايد برنامه ريزي شود.
وي با بيان اينكه در دولت تدبير و اميد بايد به دنبال ايده هاي نو باشيم، عنوان كرد: هنر ما بايد خلق ثروت باشد و بايد در جهت تحكيم بنيان خانواده تلاش و براي جلوگيري از آسيب هاي اجتماعي برنامه ريزي كنيم.
استاندار هرمزگان بيان داشت: در بحث ازدواج هم نيازمند كار علمي و آگاهي بخشيدن به جامعه براي كاهش آسيب هايي همچون طلاق هستيم.
تشكيل شش گروه كاري زيرمجموعه كارگروه بانوان و خانواه استان هرمزگان
مديركل امور بانوان و خانواده استانداري هرمزگان نيز در اين نشست با تشريح اهداف و برنامه هاي حوزه زنان و خانواده و دستورالعمل گروه هاي كاري ذيل كارگروه بانوان و خانواه استان،گفت: با تشكيل گروه هاي كاري تخصصي ذيل كارگروه بانوان و خانواه استان تلاش خواهيم كرد تا از موازي كاري و جزيره اي عمل كردن كه به فعاليت هاي زنان لطمه مي زند، جلوگيري شود.
زهرا يعقوب نژاد با اشاره به تشكيل شش گروه كاري زيرمجموعه كارگروه بانوان و خانواه استان هرمزگان، افزود: اين گروه هاي كاري شامل جمعيت، آموزش و ارتقاي خانواده، مشاوره خانواده و پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي، اشتغال و كارآفريني زنان، توانمندسازي زنان روستايي، گروه كاري فرهنگي با رويكرد مناسبت ها و همچنين گروه كاري متناسب با نيازهاي بومي استان است.
مديركل امور بانوان و خانواده استانداري هرمزگان ادامه داد: از مشاورين امور بانوان دستگاه هاي اجرايي مي خواهيم تا اين دستورالعمل ها و برنامه هاي گروه هاي كاري را مطالعه و نظرات خود را براي اجراي بهتر امور ارائه دهند.
يعقوب نژاد با بيان اينكه 50 تشكل غيردولتي حوزه زنان و خانواده در استان هرمزگان فعاليت دارند، تصريح كرد: به روز آوري سازمان هاي مردم نهاد حوزه زنان استان و همچنين تدوين بانك جامع اطلاعاتي حوزه زنان و خانواده در هرمزگان نيز از ديگر برنامه هاي ماست كه در دستور كار قرار دارد.ك/3
6048
تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۹
بندرعباس - ايرنا-استاندارهرمزگان گفت: زنان نيمي از جامعه را تشكيل مي دهند و مسووليت نسل هاي امروز و فردا متوجه زنان است و زنان نقش كليدي در جامعه دارند و بايد اين باور و انديشه در ما به وجود آيد كه از توانمندي زنان در اداره جامعه به نحو مطلوب استفاده شود.