محسن تفقدی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در آخرین رتبه بندی جهانی 'سایمگو' دانشگاههای علوم پزشكی تهران و اصفهان از نظر تولیدات علمی بین المللی پس از دانشگاه علوم پزشكی مشهد به ترتیب در رتبه های دوم و سوم قرار گرفته اند.
وی اظهار كرد: دانشگاه علوم پزشكی مشهد طی سال های اخیر از نظر كمیت و كیفیت تولیدات علمی سیر صعودی داشته است.
وی حركت در مرزهای دانش به منظور افزایش تولیدات علمی و توجه به پژوهش های كاربردی به منظور رفع مشكلات كشور را از ماموریت های دانشگاه علوم پزشكی مشهد در این زمینه عنوان كرد.
تفقدی گفت: سرمایه گذاری برای پژوهش های كاربردی نیاز به توسعه فناوری و جذب منابع جامع بویژه از سوی خیرین دارد.
وی ادامه داد: راه اندازی اتاق clean room برای اقدامات پژوهشی و درمانی در زمینه بیماری های قلبی، مفصلی و پوستی از نیازهای معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشكی مشهد است كه با كمك خیرین تقویت و توسعه خواهد یافت.
وی اظهاركرد: اغلب سرمایه گذاری های خیرین حوزه سلامت به بخش درمان اختصاص می یابد و سرمایه گذاری در بخش پژوهش نیاز به فرهنگ سازی دارد.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشكی مشهد افزود: تقویت و تشویق ثبت اختراعات داخلی و خارجی، توسعه فناوری و رفع مشكلات و چالش های شركت های دانش بنیان، تسهیل كار و توانمند كردن آنها، كمك به بازاریابی و تجاری سازی از جمله برنامه ها در این بخش است.
دانشگاه علوم پزشكی مشهد به عنوان قطب پزشكی شرق كشور هشت هزار دانشجو و افزون بر 17 هزار كارمند بهداشتی و درمانی دارد.
رتبه بندی 'سایمگو' توسط گروه پژوهشی به همین نام در دانشگاه 'گرانادا' در اسپانیا انجام میشود كه براساس تعداد مقالات علمی موسسات آموزش عالی كشورهای مختلف آنها را ارزیابی و رتبه بندی می كند.
این رتبه بندی از جدیدترین و جامع ترین نظامهای رتبه بندی پژوهشی دانشگاه ها و موسسات پژوهش محور در جهان است.
3027 / 6053/ 1650
تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۳
مشهد - ایرنا - معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشكی مشهد گفت: این دانشگاه از نظر تولیدات علمی بین المللی كه با مشاركت سایر دانشگاههای جهان انجام می شود رتبه اول كشور را دارد.