شوش -ايرنا - فرماندار شهرستان شوش گفت: اجراي طرح كشاورزي مقام معظم رهبري در شهرستان شوش رونق بخش توليد و اشتغال را در شمال استان خوزستان به دنبال دارد.

طرح 550 هزار هكتاري مقام معظم رهبري با هدف احياي دشت هاي خوزستان و ايلام در نقاط مختلف اين دو استان در دست اجرا مي باشد.
حدود 80 هزار هكتار از اين طرح در محدوده شهرستان شوش واقع است.
به گزارش ايرنا فرماندار شهرستان شوش روز سه شنبه در نشست بررسي روند اجراي اين طرح با حضور نماينده شركت جهاد نصر مجري طرح كشاورزي مقام معظم رهبري در شهرستان شوش ، اقدام صورت گرفته براي تسطيح اراضي كشاورزي اين شهرستان را مثبت ارزيابي كرد و گفت:تاكنون 16 قرارداد با اعتباري بالغ بر سه هزار و 710 ميليارد ريال براي تسطيح اراضي كشاورزي شرق و غرب كرخه همچنين منطقه شاوور با موسسه جهاد نصر منعقد شده است.
رضا نجاتي با بيان اينكه تسطيح و زهكشي حدود 80 هزار هكتار از اراضي كشاورزي شهرستان شوش مي تواند موجب تحولي بزرگ در بخش كشاورزي منطقه شمال خوزستان شود افزود:توسعه شهرستان شوش با توسعه بخش كشاورزي منطقه محقق مي شود و در اجراي طرح هاي كشاورزي در اين شهرستان بايد به نحوي عمل شود تا مردم و كشاورزان از مزاياي آن بهره مند شوند.
فرماندار شوش با تاكيد بر استفاده از ظرفيت هاي اين شهرستان و نيز نيروي كار بومي در پروژه هاي اجرايي از سوي شركت هاي جهاد نصر تصريح كرد:حضور شركت هاي جهاد نصر در شهرستان شوش علاوه بر توسعه بخش كشاورزي مي تواند تحولي چشمگير در بخش اشتغال ايجاد كند.
وي افزود : نظارت بر كيفت فني پروژه نيز از اهميت ويژه اي برخوردار است و انتظار مي رود شركت جهاد نصر نسبت به اين موضوع حساسيت ويژه اي داشته باشد.
نماينده عالي دولت در شهرستان شوش با اشاره به اعتبار روزانه هزينه شده از سوي شركت هاي جهاد نصر براي تسطيح اراضي كشاورزي خواستار همكاري و همراهي مجموعه كشاورزان شهرستان شوش جهت تسريع در تسطح اراضي كشاورزي شد.
وي بر خريد كالا و خدمات درون استاني و شهرستاني توسط شركت هاي جهاد نصر تاكيد كرد وگفت: اجراي حدود 80 هزار هكتار از طرح 550 هزار هكتاري مقام معظم رهبري در شهرستان شوش موجب صرفه‌جويي در مصرف آب كشاورزي و همچنين افزايش سطح زيركشت در اين شهرستان مي شود.
با اجراي كامل طرح كشاورزي مقام معظم رهبري زمينه اشتغال براي 330 هزار نفر فراهم شده ضمن اينكه از هدر رفت آب در بخش كشاورزي جلوگيري شده و اصلاح خاك و تكميل سرمايه گذاري بالا دستي را در استانهاي خوزستان و ايلام به دنبال دارد.
مقدمات اجراي اين طرح از سال 1389 آغاز شده است.
با اجراي كامل اين طرح در مجموع 9 ميليون تن به توليدات زراعي و باغي كشور افزوده مي شود.
6068/7280