محمدابراهيم الهي تبار يكشنبه در شوراي پدافند غيرعامل استان همدان افزود: پدافند غيرعامل به دنبال اين است كه از حوزههاي آسيبپذير در جامعه محافظت كند.
وي بيان كرد: چهارم تا دهم آبانماه هفته پدافند غيرعامل فرصتي است تا اين حوزه به مردم معرفي و در اين زمينه فرهنگسازي شود.
وي تصريح كرد: اگر مردم به شناخت كافي در اين حوزه برسند بسياري از هزينهها در اين زمينه كاهش مي يابد.
وي ادامه داد: در كشور مجموعه توانمندي در حوزه پدافند غيرعامل وجود دارد كه بايد با استفاده از تجربيات و انتقال دانش به بهبود اين حوزه كمك كرد.
معاون سياسي و امنيتي استانداري همدان افزود: 70 دستگاه اجرايي مشخص با حوزه فعاليت پدافند غيرعامل در كشور مرتبط است و طبق تبصره سه قانون بودجهاي سال 94 تمام دستگاههاي كشوري مجازند نيم تا دو درصد از بودجه خود را صرف هزينه پدافند غيرعامل كنند.
وي ادامه داد: هر يك از دستگاهها كه بيشترين هزينه و طرح را اجرا كند نشان از اعتقاد دستگاه به پدافند غير عامل دارد.
وي بابيان اينكه از حدود هزار ميليارد ريال اعتبار تملك دارايي استاني بين پنج ميليارد تا بيست ميليارد ريال ميتوان در زمينه پدافند غيرعامل هزينه كرد، افزود: طرحهايي كه در راستاي سياست كلي پدافند غيرعامل است بايد به شكل مصوبه درآيد.
وي همچينين با اشاره به تهديداتي كه متوجه بخش دام، پرندگان و ماهيان در حوزه محيط زيستي است، افزود: مراكز تهديد و ورود آسيب از سوي پدافند غيرعامل شناسايي ميشود.
وي گفت: گسترش برنامه هاي مربوط به پدافند غيرعامل در سطح جامعه از مهمترين نيازها است.
الهي تبار افزود: هدف از اجراي طرح هاي پدافند غيرعامل كاهش آسيب پذيري در حوزه نيروي انساني ، تاسيسات و تجهيزات حياتي و حساس است.
وي تصريح كرد: بايد پذيرفت كه پدافند غير عامل از جمله مقوله هايي است كه در دنياي جديد از اهميت زيادي برخورداراست.
وي خاطرنشان كرد: گسترش برنامه هاي مربوط به پدافند غيرعامل و آگاهي تمامي سازمان ها ، مراكز مرتبط با اين امر و عموم مردم در اين زمينه يك حركت لازم و ضروري است كه غفلت از آن آسيبهاي جدي را در برخواهد داشت.
مديركل دامپزشكي همدان نيز گفت: اداره كل دامپزشكي همدان سالانه 12 هزار تن گوشت قرمز و حدود 30 هزار تن گوشت مرغ را كنترل و بازرسي مي كند.
رضا رسولي افزود: بين 60 تا 70 هزار بازرسي در سال از سوي مركز دامپزشكي صورت ميگيرد كه سال گذشته در اين راستا 700 تن مواد غيربهداشتي ضبط شد.
وي ادامه داد: سالانه بين 23 تا 24 ميليون قطعه جوجه ريزي در استان همدان صورت ميگيرد و شش نوع واكسن به آنها تزريق مي شود.
رسولي بيان كرد: هزينه اين اقدام دو و ششدهم ميليارد تومان در سال است.
6993
تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۸
همدان- ايرنا- معاون سياسي و امنيتي استانداري همدان گفت: هفته پدافند غيرعامل فرصتي است تا اين مهم در بين مردم فرهنگسازي شود.