به گزارش گروه علمی ایرنا از هلث، این تحقیقات كه توسط گروهی از دانشمندان آلمانی انجام شده میزان تحرك زنان و مردان بین 30 تا 60 سال و رابطه آن را با طول عمر را بررسی كرده است.
تحقیقات جامع دیگری كه بر روی 300 هزار شهروند اروپایی و در طول 12 سال توسط دانشگاه كمبریج انجام شده نشان میدهد كه 20 دقیقه پیادهروی روزانه میزان مرگ و میر افراد با وزن سالم را20 درصد و در افراد با چاقی مفرط نزدیك به 20 درصد كم میكند.
پژوهشگران میگویند كه مجبور كردن افراد به فقط 20 دقیقه پیادهروی روزانه دو برابر میزانی كه رفع چاقی مفرط ممكن است جان افراد را نجات دهد، باعث حفظ جان شهروندان خواهد شد.
20 دقیقه راه رفتن در روز البته كمتر از میزانی است كه سازمان بهداشت جهانی برای افراد توصیه میكند. توصیه این سازمان 150 دقیقه ورزش با سرعت متوسط (به طوری كه همچنان در طول آن بشود حرف زد مثل پیادهروی یا دوچرخهسواری) یا 75 ورزش سریع مثل دویدن یا شنا كردن است.
مردم اكثر كشورهای جهان كمتر از میزان توصیه شده ورزش میكنند. كشورهای خاورمیانه از كمتحركترین ملتها هستند ولی در عوض كشورهای اروپایی مثل هلند وضع بهتری دارند.
میزان كمتحركی در زنان بسیار بیشتر از مردان است. فقط یكپنجم زنان 11تا 17 ساله در مقیاس جهانی به میزان توصیه شده توسط سازمان بهداشت جهانی تحرك دارند. كمتحركی و بیتحركی به چهارمین عامل اصلی مرگ و میر در جهان تبدیل شده است.
علمی **1354**1440
تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۴
تهران-ایرنا-نتایج تحقیقات جدیدی كه به تازگی در كنفرانس بیمارهای قلب و عروق در لندن ارائه شده نشان می دهد، 25 دقیقه راه رفتن سریع روزانه اگر سبب كاهش وزن و آب شدن چربیهای دور كمر نشود، باعث افزایش طول عمر بین سه تا هفت سال خواهد شد.