علي محمدي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، با اشاره به اينكه انگور توليدي در اين شهرستان علاوه بر تازه خوري به ساير فراورده ها از قبيل كشمش تيزآبي تبديل مي شود، افزود: حدود 25 هزار تن انگور نيز در سه كارخانه اين شهرستان به كشمش تيزآبي تبديل مي شود كه پس از مراحل تصفيه و بسته بندي به كشورهاي هدف صادر مي شود.
وي يادآوري كرد: برداشت انگور از باغات اين شهرستان 15 شهريور سال جاري آغاز شده است و پيش بيني مي شود اين روند تا 15 مهر ادامه يابد.
محمدي وضعيت فعلي برداشت انگور اين شهرستان را مطلوب عنوان كرد و افزود: ابهر رتبه اول توليد محصول انگور در استان را دارد و در واقع يكي از محصول هاي مهم و استراتژيك كشاورزان اين منطقه را تشكيل مي دهد.
وي اظهار كرد: سال گذشته خريد محصول انگور از باغداران در سطح كشور به صورت توافقي - حمايتي انجام گرفت كه اميدواريم در سال جاري اين روند وضعيت بهتري داشته باشد.
مدير جهاد كشاورزي شهرستان ابهر ادامه داد: در صورت وجود شرايط جوي مناسب باغداران اين شهرستان در موعد مقرر اقدام به برداشت انگور خواهند كرد.
محمدي از باغداران خواست براي جلوگيري از بروز هر گونه مشكل امور باغداري را در برداشت اين محصول رعايت كنند.
وي خاطرنشان كرد: توجه باغداران و كشاورزان به آبياري تحت فشار مي تواند به ميزان قابل توجهي مصرف آب را كاهش داده و در رشد و برداشت محصول مفيد واقع شود.
مدير جهاد كشاورزي شهرستان ابهر پيش از اين نيز به خبرنگار ايرنا گفته بود: عمده كشمش تيزآبي اين شهرستان به كشورهاي اوكراين، اسپانيا و تركيه ارسال مي شود و علاوه بر آن محصول انگور اين شهرستان نياز داخل استان را تامين كرده و به استان هاي همجوار به ويژه پايتخت ارسال مي شود.
در سال جاري هشت هزار و 500 هكتار از باغات شهرستان ابهر به كشت محصول انگور اختصاص داده شده است.
كشاورزان و باغداران اين شهرستان سالانه 120 هزار تن در ارقام مختلف انگور برداشت مي كنند.
حدود 30 نوع ارقام محصول انگور در شهرستان ابهر وجود دارد كه عسگري، ياقوتي، شاهاني، كشمشي از جمله اين ارقام هستند.
6085/7320
تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۱
زنجان - ايرنا - مدير جهاد كشاورزي شهرستان ابهر گفت: 30 درصد محصول انگور اين شهرستان به صورت تازه خوري وارد بازار مي شود.