علی باقرزاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در شیروان اظهار كرد: مركز یادگیری محلی فرصتی است كه افراد علاوه بر سواددار شدن، مهارت های زندگی، اجتماعی و مباحث مربوط به حقوق شهروندی را نیز یاد بگیرند.
وی گفت: اكنون دستورالعمل و شیوه نامه ایجاد این مراكز ابلاغ شده كه به تدریج در شهرستان ها ایجاد می شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اقدام های ارزنده دولت در حوزه سوادآموزی افزود: یكی از مصوبات دولت در اسفندماه سال 93 مشوق ها بود و در این راستا باید شرایطی فراهم كرد كه تقاضای اجتماعی به وجود آید.
وی ادامه داد: در این مصوبه پیش بینی شده به هر فردی كه در طول سال 95 - 94 باسواد شود یك میلیون و 350 هزار ریال پرداخت می شود و همچنین اگر خانواده ای نیز عضو بی سواد خود را سواددار كند شش میلیون و 700 هزار ریال نیز پرداخت خواهد شد.
باقرزاده گفت: دستگاه ها، نهادها، افراد و موسساتی كه با سازمان نهضت سوادآموزی در بخش یادگیری سواد به افراد زیرپوشش خود همكاری كنند تشویق خواهند شد.
وی در پاسخ به سوال بی رغبتی آموزش دهنده های سوادآموزی افزود: آموزش دهنده هایی داریم كه از طریق بخش غیر دولتی به كارگرفته شده اند كه مساله اصلی درباره آنان استخدام است این درحالی است كه سازمان تحت هیچ شرایطی به دنبال استخدام كردن این افراد نیست.
رییس سازمان نهضت سوادآموزی به منظور بررسی مشكلات سوادآموزی در خراسان شمالی سفری دو روزه به این خطه كه زادگاه خود نیز محسوب می شود، انجام داد.ك/3
2077/6042/7186
تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۷
بجنورد - ایرنا - رییس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: به منظور تغییر نحوه سوادآموزی از خواندن و نوشتن به سایر مهارت ها 500 مركز یادگیری محلی در سال تحصیلی جدید ایجاد می شود.