مرتضی تورج روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار حقوقی و قضایی ایرنا با هشدار به وزارت جهاد كشاورزی و منابع طبیعی، اظهارداشت: برای بیش از 10 هزار هكتار از اراضی با ارزشی ملی و منابع طبیعی در شمال تهران به نام دولت، سند مالكیت صادر نشده است.
رییس دادسرای زمین خواری در تهران از اعلام آمادگی اداره كل ثبت اسناد و املاك تهران در این خصوص خبر داد و اظهار داشت: این اداره كل در عین حال می گوید مشكل اعتبار مالی دارد.
تورج تاكید كرد: این زنگ خطر بزرگی در كنار گوشمان در رابطه با زمین خواری است كه باید نسبت به این قضیه هشیار باشیم.
به گزارش ایرنا، معصومه ابتكار ، معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست نیز پیش تر اعلام كرد كه این حوزه بطور جدی برای جلوگیری از زمین خواری ورود پیدا كرده است.
ابتكار گفت: برای جلوگیری از پدیده زمین خواری علاوه بر محیط زیست دیگر نهادهای مسوول نیز بطور جدی وارد شده اند.
وی اضافه كرد: بخشی از زمین های ورجین، لواسانات و میان كاله مازنداران تصرف شده بود كه با همكاری قوه قضاییه این زمین ها بازپس گرفته شد و از دست متصرفان آزاد شد.
محمد علی پور مختار، رییس كمیسیون اصل 90 مجلس نیز پیش تر گفت:وقتی در عرصه های منابع طبیعی و شهری، ساخت و ساز، تغییر كاربری و تخلفی انجام می شود و همه آن را مشاهده می كنند اما با آن مقابله نمی شود این امر نشان می دهد كه عده ای از مسوولان در انجام وظایف خود كوتاهی می كنند و شاید هم ذینفع هستند.
پورمختار افزود: طی یك هفته گذشته بازدیدی از ارتفاعات زردوند داشتیم كه در آنجا با ساخت و ساز غیرمجاز در ارتفاعات بالای 1800 متر مواجه شدیم كه هنوز هم در حال ادامه است و حتی 2.5 كیلومتر از رودخانه جاجرود نیز لوله كشی شده است.
وی اضافه كرد: متاسفانه این اتفاقات در طول شب می افتد و مجلس از سال 91 بطور جدی وارد بحث مبارزه با پدیده زمین خواری شده است.
وی افزود: در طرح جدید قرار است با مسوولان و مدیرانی كه در حوزه تحت نظارت و مسئولیت آنها پدیده های زمین خواری، تپه خواری، كوه خواری و یا ساخت و سازهای غیرمجاز و غیرقانونی صورت می گیرد، برخورد شود.
اجتمام(4)**9317**9185**1776
تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۴
تهران - ایرنا - معاون دادستان تهران گفت: زمین خواری در شمال تهران،زنگ خطر بزرگی، كنار گوشمان است.