رشت - ايرنا - مديركل حمل و نقل و پايانه هاي گيلان از اجراي هفتمين مرحله طرح آموزش راكبان موتور سيكلت و عابران پياده در 50 روستاي استان خبر داد.

ناصر آل محمدي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود : هفتمين مرحله اجراي طرح افزايش ايمني موتورسواران و عابران پياده از 31 شهريورماه جاري در 10 نقطه استان با تحت پوشش قرار دادن 50 روستا اجرا مي شود.
وي با اشاره به اين كه عابران پياده و راكبان موتورسيكلت استان يكي از آسيب پذيرترين گروه هاي فعال در ترافيك هستند، اظهار كرد : اين گروه از كاربران تقريبا دو سوم از كل متوفيان ناشي از تصادفات حوادث رانندگي را تشكيل مي دهند.
وي ايجاد حس مسوولييت در عابران و موتورسواران در قبال ايمني خود و سايرين و آموزش مهارت هاي لازم جهت حضور ايمن در ترافيك را از مهمترين اهداف اجراي اين طرح آموزشي عنوان كرد.
آل محمدي به بيشترين عوامل تصادف ها در استان اشاره و اظهار كرد : عواملي نظير انحراف به چپ ، عدم توجه به جلو و عدم رعايت حق تقدم بيشترين سهم را در وقوع تصادفات موتورسيكلت در استان به خود اختصاص داده اند.
وي همچنين بيشترين عامل مرگ و مير راكبان موتورسيكلت ها را مربوط به نداشتن كلاه ايمني دانست و اضافه كرد : نداشتن كلاه ايمني عامل 70 درصد از مرگ و مير راكبان موتورسيكلت است.
وي با تاكيد بر ضرورت آموزش ؛ آموزش ايمني و ترافيك به زبان طنز ، اهداي لوازم ايمني را بخشي از اجراي اين طرح ذكر و بيان كرد : در پايان هر اجراي آموزش به موتور سواران حاضر كلاه ايمني و برچسب شبرنگ به ويژه موتورسيكلت و به خانواده هايشان نيز ساك ، كتب آموزشي و جوايز ديگر اهدا مي شود.
آل محمدي يادآورشد : طرح آموزش ايمني تردد عابران پياده و موتورسواران از سال 91 در گيلان آغاز شده است و امسال هفتمين مرحله طرح آن در استان اجرا مي شود.ك/3
7296/6070