به گزاش روز یكشنبه این پایگاه، محمود زمانی قمی اظهار كرد: یكی از علت های اجرا نشدن به موقع قرارداد وزارت جهادكشاورزی و بانك كشاورزی برای پرداخت وام به كمباین سازی، نداشتن سپرده اولیه شركت كمباین در بانك كشاورزی بوده كه با پیگیری های استان، مقرر شد كه این وام بدون سپرده اولیه كه به میزان ده درصد از مبلغ وام می باشد، به شركت كمباین سازی پرداخت شود.
استناندار مركزی با یادآوری نشست خود با وزیر جهاد كشاورزی و مدیر عامل بانك كشاورزی در تهران اظهار كرد: قرارداد سه جانبه میان وزارت جهاد كشاورزی، بانك كشاورزی و كمباین سازی مبنی بر معرفی كشاورزان از سوی جهاد به بانك كشاورزی برای دریافت وام به منظور خرید 625 دستگاه كمباین بوده كه این اعتبار برای اعطای وام به تمامی بانك های كشاورزی سراسر كشور تخصیص داده شده است اما یكی از دلایل عدم استقبال كشاورزان و دستگاه داران به نرخ بهره بالای وام باز می گردد كه این موضوع باید مورد پیگیری قرار گرفته و حل شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود یارانه سه میلیارد و 500 میلیون تومانی دولت به كمباین سازی را یادآور شد و گفت: دولت موظف شده است كه این مبلغ را در ازای بهره وام 16 میلیارد تومانی كمباین به بانك كشاورزی پرداخت كند كه بعد از آن و به محض انعقاد قرارداد وام، این پول به حساب بانك به عنوان قسمتی از سود وام كمباین، واریز خواهد شد.
استاندار مركزی خاطر نشان كرد: ما به دنبال تهیه زیرساخت ها، برای شروع به كار كمباین هستیم و طبق گفتگویی كه با آستان قدس رضوی داشتیم، مقرر شده تا خط تولید شركت كمباین سازی آغاز به كار كند.
وی در پایان خاطر نشان ساخت: در حال حاضر مجموعه دولت در استان و كشور به جدیت وضعیت واحدهای تولیدی نیمه فعال و تعطیل را پیگیری می كند و با برگزاری جلسات متعدد در استان و كشور بدنبال حل مشكلات این واحدها كه در پی سیاستهای اقتصادی غلط دولت های گذشته و همچنین تبعات ناشی از تحریم ها بوجود آمده است، می باشد.
شركت كمباین سازی ایران واقع در كیلومتر 4 جاده اراك - تهران در سال 1348 تاسیس شده است.
این شركت كمباین سازی اراك در سال 1348 در اداره ثبت شركت ها و مالكیت صنعتی شهرستان تهران به نام شركت جانساز (سهامی خاص) به ثبت رسید و در سال های 1349 و 1361 به ترتیب به شركت ایران جان دیر و سپس به شركت كمباین سازی ایران تغییر نام پیدا كرد و از اواخر سال 70 از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل شده است.
بیش از 90 درصد بازار فروش كمباین های سبك، سنگین و نیمه سنگین و از 95 درصد بازار فروش بیلر در ایران در اختیار این شركت قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۰
اراك - ایرنا - پایگاه اطلاع رسانی استانداری مركزی اعلام كرد: با پیگیری های استاندار این استان برای حل مشكلات شركت كمباین سازی، تخصیص 167 میلیارد ریال وام از سوی بانك كشاورزی به این شركت محقق شد.