تبریز- ایرنا- سرمربی تیم فوتبال بحرین پس از قبول شكست شش بر صفر برابر تیم فوتبال ایران در مسابقات فوتبال مقدماتی نوجوانان آسیا گفت: تیم ما به لحاظ بدنی خوب نبود به همین دلیل نتوانستیم با آمادگی كامل به میدان برویم اما بازیكنان ایران از لحاظ بدنی و تاكتیكی فوق العاده بودند.

به گزارش ایرنا از ستاد خبری برگزاری مسابقات فوتبال نوجوانان مقدماتی قهرمانی آسیا در تبریز، شاگردان «حمید علیدوستی» عصر یكشنبه در آخرین دیدار خود در رقابت های فوتبال گروه E مقدماتی قهرمانی آسیا برابر بحرین به پیروزی رسیدند.
'عبدالصاحب عبدالنبی' عصر یكشنبه در نشست خبری پس از بازی، از روند نتیجه گیری نامطلوب تیم خود ابراز ناامیدی كرد و گفت: متاسفانه در این بازی نسبت به دیدار پیشین برابر لبنان، خوب ظاهر نشدیم و نمی دانم چرا در این بازی تا این اندازه ضعیف بودیم.
وی افزود: عملكرد فوتبالیست های ایرانی در این دیدار بسیار بهتر بود و تفاوت بسیاری را بین بازیكنان ایران و بحرین شاهد بودیم.
گل های ایران را 'محمدرضا غبیشاوی' در دقیقه یكم، 'محمد شریفی' در دقایق نوزدهم و پنجاه و یكم، 'محسن گودرزی' در دقیقه چهل و چهارم، 'عرفان صادقی' در دقیقه شصت و پنجم و 'محمدرضا داوری' در دقیقه هشتاد و نهم به ثمر رساندند.
سرمربی تیم فوتبال نوجوانان ایران كه با این پیروزی 9 امتیازی شد و به عنوان تیم نخست گروه به مرحله نهایی مسابقات فوتبال نوجوانان آسیا در هند صعود كرد، در نشست خبری پس از بازی گفت: بازیكنان قبل از مسابقه دارای توانمندی روحی بالایی بودند و توانستند گل های بسیاری را به ثمر برسانند.
علیدوستی تاكید كرد در مسابقات آتی طی رقابت های نوجوانان آسیا، كار دشوار ما آغاز می شود كه باید با آموزش بازیكنان و استعدادیابی موفق شویم.
وی افزود: موفقیت در مسابقات آتی به برنامه صحیح نیازمند است و نهایت تلاش را می كنیم كه مصمم تر و بابرنامه تر ظاهر شویم.
سرمربی تیم فوتبال نوجوانان ایران گفت: هند اردوی بلندمدتی در اروپا برگزار كرد و بازی سازمان یافته ای را در رقابت های مقدماتی نشان داد. بحرین و لبنان نیز طبق برنامه ریزی عمل كردند و بازی های تداركاتی را انجام دادند.
وی حمایت از بازیكنان تیم را خواستار شد و گفت: كار كردن روی مسائل روحی و روانی یكی از عوامل موفقیت ایران در این رقابت ها بود.
در این بازی كه به قضاوت 'چاریومات قربانف' داور تركمنستانی برگزار شد، هیچ یك از بازیكنان كارت نگرفتند.
3072/518/1961