به گزارش ایرنا عباس صادق زاده روز دوشنبه در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان كرمان افزود: مراكز مشاوره در كاهش طلاق نقش مهمی دارند و متاسفانه در حال حاضر برخی از این مراكز اثربخشی خود را از دست داده اند.
وی به دلایل كاهش اثربخشی مراكز مشاوره اشاره كرد و گفت: در گذشته به افرادی مجوز داده شده كه تخصص لازم برای پیشگیری از طلاق را نداشتند و نكته دیگر این است كه برخی مراكز خود را بی نیاز از آموزش می دانند.
وی ادامه داد: اگر جامعه ای در موضوع طلاق موفقیتی كسب كرده، نتیجه ورود همه جانبه دستگاه هایی بوده كه در این عرصه اثرگذار هستند زیرا طلاق، موضوعی است كه ورود بسیاری از دستگاه ها را می طلبد.
مدیركل بهزیستی استان كرمان گفت: طلاق موضوعی قابل پیشگیری است و اگر فعالیت های آموزشی، مشاوره ای و سایر فعالیت های مرتبط را ارتقا دهیم شاهد نتایج مثبت آن خواهیم بود.
وی افزود: برای ایجاد مدیریت واحد و انسجام در موضوعات طلاق تفاهم نامه هایی امضا شده كه یكی از این تفاهم نامه ها بین سازمان بهزیستی كشور و قوه قضاییه بوده است.
صادق زاده اظهار كرد: تاكید بر علمی كردن مراكز مشاوره، برنامه ریزی ایجاد مراكز تخصصی مشاوره طلاق، آموزش دانش آموزان و طرح آموزش پیش از ازدواج از جمله اقدامات در دست انجام برای كاهش طلاق در جامعه است.
استان كرمان در حال حاضر دارای سه میلیون و 148 هزار و 323 نفر جمعیت است و سال گذشته در این استان 23 هزار و 465 فقره ازدواج و سه هزار و 755 فقره طلاق ثبت شد.
به گفته مسوولان قضایی در این استان به ازای هر پنج ازدواج یك طلاق روی می دهد.
7440/3028
تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۷
كرمان - ایرنا - مدیركل بهزیستی استان كرمان گفت: برخی مراكز مشاوره طلاق اثربخشی خود را از دست داده اند كه باید این مشكل را برطرف كرد.