رسول انتظار مهدي روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ايرنا افزود: تا كنون موردي از وجود ويروس كورونا در آذربايجان غربي گزارش نشده است.
وي اظهار كرد: با توجه به گزارش افزايش قابل توجه تعداد بيماران و افراد فوت شده در اثر ابتلا به كورونا ويروس جديد در كشور عربستان و كره جنوبي و احتمال آلوده شدن محيط هاي بيمارستاني آذربايجان غربي و ابتلاي كادر درماني و گسترش بيماري هموطنان در پي بازگشت حجاج ، دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي و درماني استان راهكارها و تمهيدات پيشگيرانه خوبي انديشيده است.
وي اضافه كرد: به منظور افزايش توان و آمادگي استان در مقابله با بيماري كورونا ويروس جديد ، مواد آموزشي شامل پمفلت ، بنر ، پوستر ، دستورالعمل مراقبت بيماري در بيمارستانها ، دستورالعمل مديريت باليني موارد بيماري در سطح كليه شبكه هاي بهداشت و درمان استان توزيع شده است.
وي ادامه داد: هماهنگي هاي لازم با معاونت درمان جهت ارايه خدمات بستري به بيماران مشكوك به بيماري كورونا ويروس جديد در زمينه آماده سازي اتاق هاي ايزوله تنفسي داراي فشار منفي جهت پذيرش بيماران احتمالي به عمل آمده كه اين اتاق ها در راستاي ارايه خدمات مراقبتي بهداشتي و درماني به بيماران مشكوك به بيماريهاي تنفسي واگير در نظر گرفته شده است.
معاون امور بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات درماني آذربايجان غربي گفت: در سطح استان بيمارستان آيت الله طالقاني شهرستان اروميه با شش تخت و بيمارستان شهيد آيت الله مدني شهرستان خوي با چهار تخت داراي فضاي ايزوله تنفسي با فشار منفي هستند.
انتظار مهدي افزود: همچنين هماهنگي و مكاتبه با معاونت درمان دانشگاه جهت آمادگي كليه بيمارستان هاي تابعه جهت پذيرش و بستري بيماران احتمالي در اتاق هاي ايزوله انجام شده است.
وي انجام هماهنگي هاي لازم با مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي استان در خصوص آماده سازي و استقرار آمبولانس 115 با تجهيزات كامل در فرودگاه در زمان بازگشت حجاج جهت اعزام افراد داراي علائم تنفسي شديد به بيمارستان ، استقرار تيم مراقبت بهداشتي در پايگاه بهداشتي مستقر در فرودگاه جهت غربالگري تمامي حجاج از نظر علائم بيماري و در صورت نياز ارجاع افراد مشكوك به بيمارستان آيت الله طالقاني اروميه ، پيگيري حجاج داراي علايم تنفسي و اطرافيان در تماس با آنها به مدت 14 روز پس از بازگشت توسط مراكز بهداشت شهرستانها ، تهيه بروشور با موضوع كورونا ويروس جهت توزيع بين حجاج و شهروندان و نصب بنر و پوستر در اماكن پرتردد در سطح استان و سالن ورودي پروازهاي خارجي و محوطه فرودگاه از جمله ديگر اقدامات دانشگاه در مقابله با اين بيماري و ابتلا به آن است.
به گزارش ايرنا ، بيماري كورونا ويروس به نام سندروم نارسايي تنفسي خاورميانه شناخته مي شود و دستگاه تنفسي فوقاني و تحتاني را درگير مي كند.
با نزديك شدن به زمان ورود حجاج به كشورمان ، شايعاتي در فضاي مجازي در خصوص بروز اين بيماري منتشر شده كه نگراني هايي را ايجاد كرده است.ك3
8137/1905
تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۶
اروميه ـ ايرنا ـ معاون امور بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات درماني آذربايجان غربي گفت: با توجه به بازگشت حجاج و احتمال شيوع ابتلا به كورونا ويروس جديد ، اقدامات پيشگيرانه براي كنترل ويروس كورونا در استان انجام شده است