بندرعباس - ايرنا - رييس مركز پارك علم و فناوري در هرمزگان گفت: پارك علم و فناوري از طرح هاي دانش آموختگان دانشگاهي و هر نخبه اي كه صاحب ايده است ، حمايت مي كند.

به گزارش ايرنا ، علي فتي شنبه در نشست با خبرنگاران با اشاره به اينكه 45 درصد آمار بيكاري در استان مربوط به دانش آموخته هاي دانشگاهي است ، افزود: يكي از راه حل هايي كه مي توان براي اين افراد در نظر گرفت ، اينست كه با ورود به پارك علم و فناوري ، طرح ها و دستاوردهاي بازارپسند خود را تبديل به كسب و كار كنند و حتي براي ساير افراد نيز شغل ايجاد كنند.
وي بيان داشت: از تمامي طرح هاي دانش آموزي و دانشجويي به صورت بلاعوض حمايت مي شود و هر كس داراي ايده و توانايي است مي تواند اعلام آمادگي كند.
اين مسوول ادامه داد: پارك علم و فناوري هنوز در بين مردم ناشناخته است و براي آشنايي مردم و رفع مشكلات ومعضلات استان نياز است كه بيشتر به آن پرداخته شود.
رييس مركز پارك علم وفناوري در هرمزگان اظهاركرد: وزارت علوم و فناوري در واقع داراي دوبال دانشگاه و پارك علم وفناوري است كه در دانشگاه به آموزش وپژوهش و تربيت نيروي انساني پرداخته مي شود و در پارك به آموزش افراد دانش آموخته پرداخته مي شود و از ايده هاي آن ها براي ايجاد شغل حمايت مي شود.
فتي يادآورشد: پارك علم وفناوري در هرمزگان از سال 91 كار خودرا آغاز كرده است و هم اكنون داراي 58 واحد فناوري فعال در سطح استان است كه براي 140 نفر شغل ايجاد كرده است.
وي بيان داشت: هشت شركت دانش بنيان نيز در استان هرمزگان به ثبت رسيده است.
اين مسوول كمبود منابع ونقدينگي را مهم ترين مشكل اين پارك عنوان كرد وگفت: سال گذشته تنها يك درصد از كل بودجه وزارت علوم به پارك هاي علم وفناوري در كشور اختصاص يافته است كه در واقع بودجه آن در حد يك دانشگاه متوسط است و سهم استان هرمزگان از اين ميزان 10 ميليارد ريال بوده است.
وي يادآورشد: شش ميليارد و 500 ميليون ريال ميزان تسهيلات مصوب پارك علم وفناوري در هرمزگان است كه تاكنون دو ميليارد و 500ميليون ريال آن پرداخت شده است.
فتي با اشاره به اولويت هاي پارك علم وفناوري در هرمزگان گفت: حمل و نقل وترانزيت ، صنايع دريايي و كشتي سازي ، صنايع انرژي بر و كشاورزي مبتني بر آب شور چهار اولويت اصلي كه بر مبني مزيت هاي استان مشخص شده است كه اين محورها 80 درصد فعاليت هاي پارك علم را شامل مي شود.
وي ادامه داد: هم اكنون سه مركز نوآوري در شهرستان هاي بندرخمير ، ميناب و جاسك راه اندازي شده است كه فرمانداري ها ، مراكز آموزش عالي و پارك علم و فناوري سه ضلع اين مركز نوآوري خواهند بود.
رييس پارك علم وفناوري در هرمزگان گفت: هفت مركز نيز تا پايان امسال در ساير شهرستان هاي استان به جز قشم و پارسيان كه خود مركز رشد دارند، راه اندازي مي شود.
فتي همچنين از برگزاري سه استارتاپ ويكند تا قبل از پايان سال در استان خبرداد و يادآور شد: همچنين طرح ايده شو با موضوع هاي متمركز تر و تخصصي تر از استارتاپ ويكند در استان هرمزگان برگزار مي شود و نخستين برنامه ايده شو آبان ماه امسال با مضوع بحران آب برگزار خواهد شد.
وي گفت: سعي مي شود هر ماه با موضوع مرتبط با مشكلات استان از جمله آب ، فاضلاب ، برق و محيط زيست و ارائه راه حل برگزار شود.
فتي اعلام كرد: يكي از طرح هاي كه به مرحله توليد و تجاري سازي رسيد توليد كپسول گياهي ناباروري در آقايان است كه مورد تاييد مراكز علمي و پژوهشي كشور قرار گرفت كه اين كسپول حاوي ژل رويا و گرده نخل خرما است. ك/3
7195/6048