مشهد- ایرنا- یك پزشك متخصص و سرپرست موسسه نگهداری از كودكان سرطانی در آلمان گفت: كودكان سرطانی به نسبت سایر گروه های مبتلا به سرطان نیازمند حمایت های بیشتر و ویژه روانكاوانه هستند.

دكتر 'رینر نویی باور' عصر یكشنبه در حاشیه برگزاری نخستین كنگره بین المللی روانشناسی سرطان در مشهد به خبرنگار ایرنا گفت: كودكان به دلیل سن كم نیازهای عاطفی متفاوت دارند كه در روند رشد و تامین سلامتی آنان حایز اهمیت است.
وی افزود: در درمان كودكان سرطانی نباید فقط به جنبه جسمانی توجه شود بلكه توجه به ابعاد روانی در این گروه سنی اهمیت بیشتری دارد.
وی اظهار كرد: به همین سبب با توجه به شرایط سنی كودكان و نوع متفاوت نیازهایشان موسسه ای با نام 'برین هرتس هاسپیت' در آلمان راه اندازی شده است كه در آن از زمان آغاز درمان سرطان تا زمان مرگ یا بهبودی، كودكان خدمات ویژه ای دریافت نموده و از نظر فیزیكی و روانی مورد حمایت قرار می گیرند.
وی گفت: این موسسه از نخستین مراكز نگهداری از كودكان سرطانی در دنیاست و نظیر آن تنها در دو كشور آمریكا و انگلستان آن هم به تعداد محدود وجود دارد.
این متخصص آلمانی افزود: آنچه در درمان بیماری سرطان بسیار حایز اهمیت است ارائه حمایت های روانی و فیزیكی از بیمار به صورت همزمان و منظم می باشد تا بتوان به نتیجه مطلوب در پروسه درمان دست یافت.
وی با اشاره به سخنرانی خود در این كنگره اظهار كرد: اغلب حمایت های روانی از بیماران سرطانی مورد غفلت قرار می گیرد كه این امر بیمار را به مرگ نزدیك تر و از رسیدن به بهبودی و داشتن عمر بیشتر دور می كند.
رییس موسسه برین هرتس گفت: هر چه فرد بیمار از نظر روانی وضعیت مطلوب داشته باشد روند درمان وی بهتر و نتیجه بخش تر پیش خواهد رفت لذا باید چنین شرایطی را برای بیمار سرطانی فراهم كرد بویژه كودكان سرطانی كه از وضعیت خاصی برخوردار هستند.
نخستین كنگره بین المللی روانشناسی سرطان روزهای 12 و 13 مهرماه در بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد در حال برگزاری است.
7489 / 6053