به گزارش خبرنگار ايرنا ، سرهنگ اكبر عبدالعلي پور روز سه شنبه در آيين برقرساني به اين پنج پاسگاه مرزي شهرستان چالدران اظهار كرد: برقرساني به اين تعداد پاسگاه مرزي براي اولين بار در قالب تركيب انرژي خورشيدي و بادي انجام مي گيرد.
وي بيان كرد: بسياري از پاسگاه هاي مرزي اين شهرستان بيش از 30 كيلومتر با تاسيسات برق شهري فاصله دارند و برقرساني به اين پاسگاه ها از طريق شبكه برق سراسري هزينه هاي زيادي در بردارد و به همين خاطر برقرساني از طريق تركيب انرژي خورشيدي و بادي در دستور كار قرار گرفت.
وي افزود: سامانه توليد برق خورشيدي و بادي در پنج پاسگاه مرزي چالدران راه اندازي شده و اين سامانه قادر است در شبانه روز 220 وات برق براي هر يك از اين پاسگاه ها توليد كند.
فرمانده هنگ مرزي شهرهاي ماكو و چالدران همچنين گفت: براي اجراي اين طرح ها در مجموع دو ميليارد ريال اعتبار هزينه شده است.
كريم حسين زاده فرماندار شهرستان چالدران نيز در اين آيين با بيان اينكه اين شهرستان داراي 144 كيلومتر مرز مشترك و كوهستاني صعب العبور با كشور تركيه است ، گفت: تمامي اين مرزها توسط مرزبانان زحمتكش اين شهرستان با استفاده از امكانات پيشرفته و مدرن به صورت شبانه روزي تحت كنترل است.
وي اضافه كرد: با راه اندازي اين سامانه اين پنج پاسگاه مرزي به صورت شبانه روزي از برق دائمي بهره مند شدند.
به گزارش ايرنا ، پيش از اين فقط با استفاده از سامانه سلول خورشيدي به دو پاسگاه مرزي هنگ مرزي ماكو برق رساني شده بود.
شهرستان چالدران با بيش از 50 هزار نفر جمعيت در 220 كيلومتري شمال اروميه مركز آذربايجان غربي واقع است.ك3
7128/1905
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۸
اروميه ـ ايرنا ـ فرمانده هنگ مرزي ماكو و چالدران گفت: براي نخستين بار در كشور بهره برداري از طرح برقرساني به پنج پاسگاه مرزي شهرستان چالدران آذربايجان غربي با استفاده از تلفيق سامانه هاي خورشيدي و بادي آغاز شد.