زاهدان- ايرنا- معاون سياسي اجتماعي استاندار سيستان و بلوچستان گفت: دولت يازدهم با تلاش هاي خود شرايط تورم همراه با ركود را در كشور متوقف كرده و هم اينك آهنگ تورم رو به كاهش است.

به گزارش ايرنا علي اصغر جمشيدنژاد روز چهارشنبه در همايش پليس، امنيت عمومي، اصناف و بازاريان در زاهدان اظهار داشت: دولت يازدهم در شرايطي كشور را تحويل گرفت كه تنها يك مرحله تا بحران فاصله داشت اما هم اينك تورم 43 درصدي آن زمان به 13 درصد رسيده است.
وي ادامه داد: اقتصاد مقاومتي يكي از مواردي است كه رهبر معظم انقلاب همواره بر آن تاكيد دارند و مردم نيز بايد براي حركت در راستا آن تلاش كنند.
وي افزود: پرداخت يارانه نقدي با بي تدبيري و بدون در نظر گرفتن درآمد هر فرد باعث شده تا شرايط تورم در كشور افزايش يابد زيرا مبلغ اين يارانه هاي نقدي در همسنجي با بودجه هاي عمراني زياد است.
وي با تاكيد بر همكاري بيشتر واحدهاي اقتصادي و خدماتي در پرداخت ماليات خاطر نشان كرد: دولت ها همواره با دريافت ماليات از مردم و اصناف امنيت را در جامعه برقرار مي كنند.
معاون سياسي اجتماعي استاندار سيستان و بلوچستان تصريح كرد: موضوع مذاكرات هسته اي دو نوع مخالف خارجي و داخلي دارد كه از مخالفان خارجي آن مي توان به آمريكا، رژيم صهيونيستي و برخي كشورهاي عربي اشاره كرد كه فكر مي كنند اين موضوع منافع آن ها را در منطقه به خطر مي اندازد.
جمشيد نژاد ادامه داد: مخالفان داخلي مذاكرات هسته اي نيز برخي افراد هستند كه بدون هيچ گونه مجوزي مقابل مجلس شوراي اسلامي تجمع و با اين قانون شكني سعي در توقف مذاكرات دارند.
وي اظهار داشت: تجار و كسبه با در نظر گرفتن رضايت مردم بايد مرغوبيت كالا و اصناف را اساس كار خود قرار دهند.
معاون اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي زاهدان نيز در اين همايش گفت: سيستان و بلوچستان به دليل همجواري با دو كشور افغانستان و پاكستان همواره شاهد قاچاق كالاهاي مختلف، سوخت و مواد مخدر بوده و در راستا مقابله با اين معضل شهداي زيادي داده است.
امان الله شهنوازي تصريح كرد: پايانه و بازارچه هاي مرزي با ايجاد امكان تجارت قانونمند مي توانند نقش موثري در كاهش قاچاق كالا داشته باشند.
وي ادامه داد: براي جلوگيري از قاچاق سوخت به عنوان يكي از معضلات اصلي سيستان و بلوچستان، مقرر شده است تا پايانه هاي نفتي در اين استان شكل گيرد و مواد سوختي به صورت قانوني به كشورهاي همجوار صادر شود.
رئيس اتاق اصناف زاهدان نيز اظهار داشت: وجود كالاهاي قاچاق در بازار موجب ركود و ورشكستگي بسياري از فروشندگان رسمي استان شده است.
سيدعلي ميرحسيني ادامه داد: پليس بايد در برخورد با ميهمان هاي خارجي كه به منظور تجارت يا سرمايه گذاري وارد استان مي شوند دقت بيشتري داشته باشد.
وي خاطر نشان كرد: يكي از گلايه هاي تجار، بازرسي هاي سخت گيرانه از كاميون هاي حمل بار پس از ورود به اين استان توسط پاسگاهها است كه گاه باعث به وجود آمدن وقفه هاي چند روزه در تحويل بار مي شود.
7311/3042/6081