به گزارش خبرنگار ايرنا، رضا محبوبي روز پنجشنبه در همايش فعالان اجتماعي استان گيلان در رشت اظهار كرد: برنامه ششم توسعه، يكي از ظرفيت هاي پيش رو براي تغيير و نوع نگاه به توسعه اجتماعي است.
وي ادامه داد: متاسفانه در برنامه هاي توسعه پيشين، نگاه ضعيفي نسبت به حوزه اجتماعي، مشاركت اجتماعي و اعتماد به تشكل هاي غير دولتي وجود داشت و اين نگاه همچنان وجود دارد.
مشاور وزير كشور افزود: حوزه اجتماعي وزارت كشور مسوول برنامه ريزي، توسعه و سرمايه اجتماعي است و در برنامه ششم، به طور جدي پنج محور به صورت محورهاي كليدي مصوب شده كه يكي از آنها مشاركت هاي اجتماعي است.
وي با بيان اينكه گريزي جز گام نهادن در مسير توسعه وجود ندارد، گفت: فقدان توجه به بخش هاي مختلف توسعه، موجب توسعه نيافتگي مي شود.
* لزوم بهره گيري از ظرفيت سازمان هاي مردم نهاد براي نيل به توسعه
سرپرست اداره كل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري گيلان نيز در اين مراسم بر فعاليت و تعامل سازمان هاي مردم نهاد در استان تاكيد و بيان كرد: بايد از ظرفيت ها و فرصت هاي حوزه اجتماعي در راستاي توسعه بهره گرفت.
يونس رنجكش با تاكيد بر اقتصاد مقاومتي افزود: تلاش بر اين است تا از همه ظرفيت هاي موجود در راستاي توسعه استان بهره جست و در اين راه، حضور سازمان هاي مردم نهاد قانونمند نقش بسزايي دارد.
همايش فعالان اجتماعي گيلان بمناسب هفته اجتماعي در اين استان ، با حضور مسوولان كشوري و استاني و فعالان سازمان هاي مردم نهاد در رشت برگزار شد.
در حاشيه اين همايش فعالان سازمان هاي مردم نهاد گيلان ضمن بيان مشكلات و دغدغه هاي استان، برخي از فعاليت هاي تشكل هاي خويش را در حوزه هاي مختلف همچون زيست محيطي، خيريه، آموزشي و ... به نمايش گذاشتند.
دهم لغايت هفدهم مهرماه، در گيلان هفته اجتماعي نامگذاري شده است.
روزشمارهاي اين هفته شامل جامعه، قانون و انضباط اجتماعي؛ جامعه، فرهنگ و هنر؛ سازمان هاي غيردولتي و افزايش سرمايه اجتماعي؛ كتاب و هويت اجتماعي، رسانه هاي جمعي و آموزش اجتماعي؛ كودك و حمايت اجتماعي؛ خانواده، جوان، ورزش و نشاط اجتماعي است.ك/2
1881
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۲
رشت - ايرنا - مشاور وزير كشور و معاون مركز امور اجتماعي و فرهنگي اين وزارتخانه با تاكيد بر لزوم فراهم سازي زمينه فعاليت سازمان هاي مردم نهاد گفت: اعتماد به تشكل هاي مردم نهاد قانونمند ، بايد در جامعه به يك باور تبديل شود.