به گزارش ايرنا اين جشنواره با هدف معرفي هويت و فرهنگ شهرستان ميبد از سوي فرمانداري و ميراث فرهنگي و پايگاه پژوهشي برگزار و تعدادي از خشت زن هاي پيشكسوت معماري اصيل و سنتي هنرهاي خود را در انواع خشت به نمايش گذاشتند .
معاون ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري استان در حاشيه اين جشنواره گفت : جشنواره هر خشت يك خاطره يك لبخند ميبد در واقع ادامه جشنواره مهردانه است كه در شهرستان تفت برگزارشد .
سيدمصطفي فاطمي گفت : هدف از برگزاري اين جشنواره معرفي دو برند گردشگري استان با محوريت انار بعنوان محصول زراعي در تفت و خشت بعنوان پايه هويت ،تمدن و معماري استان يزد بود .
وي افزود: ما سعي كرديم با اين جشنواره يك هويت سازي فرهنگي كنيم و يزد را بعنوان پايتخت معماري ايراني معرفي كنيم همانطور كه ساير شهرهاي ما هم داراي برندهاي مشابهي در حوزه گردشگري هستند .
فاطمي با اشاره به استقبال گردشگران داخلي و خارجي از اين جشنواره در ميبد گفت:امروز كه روز خشت و معرفي خشت بعنوان پايه هويت و تمدن استان يزد و حتي ايران است سعي كرديم برنامه هاي متنوعي هم داشته باشيم و اميدواريم در آينده اين جشنواره را با حضور استانها و كشورها در استان برگزار كنيم .
فرماندار ميبد هم با اشاره به ظرفيت هاي شهرستان ميبد در حوزه جذب توريست و گردشگر تصريح كرد : ما بايد اين ميراث عظيم تاريخي و فرهنگي را به نسل نوجوان و جوان خود هم معرفي كنيم تا به نوعي با معماري با خشت و گل بيشتر آشنا شوند .
حسين فلاح با اظهار رضايت از استقبال كم نظير مردم از جشنواره هرخشت يك خاطره يك لبخند در شهرستان ميبد گفت:شهرستان ميبد با 600 هكتار بافت تاريخي كه همه آنها با خشت و گل بنا شده است بعنوان محور تاريخي و فرهنگي مورد توجه است كه اميدواريم با عنايات اداره كل ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري ،شورا و شهرداري و فرمانداري به اصل ميراث فرهنگي كه در فرهنگ ما ايرانيان جا گرفته است بيش از گذشته توجه كنيم.
برگزاري نمايشگاهي از دستاوردهاي بانوان در زمينه هاي كار بافي ،تابلو هاي سه بعدي ،چرم دوزي ،سبد بافي ،پرورش بلدرچين بخش ديگري از جشنواره هر خشت يك خاطره يك لبخند در ميبد بود .
ميبد در 50 كيلومتري شهر يزد قرار دارد.ك/3
7548/ 6197
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۱
يزد-ايرنا-جشنواره هر خشت يك خاطره يك لبخند روز شنبه با حضور جمعي از مسئولان در محوطه كهن دژ نارين قلعه برگزار شد .