تبريز- ايرنا- فرماندار ويژه شهرستان ميانه با اشاره به وسعت پنج هزار و 500 كيلومتري شهرستان به عنوان بزرگترين شهرستان استان و وجود 400 روستاي پراكنده گفت: اين امر وظيفه را بر امدادگران هلال احمر سنگين تر كرده است.

به گزارش ايرنا، حميد شكري روز شنبه در نشست هيات مديره جمعيت هلال احمر شهرستان ميانه اظهار كرد: جمعيت هلال احمر تشكيلاتي غير دولتي و مردم نهاد هست كه از ثمره هاي دوران بعد از انقلاب اسلامي است.
وي با بيان اينكه 20 درصد راه هاي اصلي استان و 17 درصد راه هاي روستايي در شهرستان ميانه واقع شده ، افزود: مسيرگشايي از سه راه هر كدام به طول 50 كيلومتر نيازمند ايجاد پايگاه هاي امداد و نجات جاده اي است.
فرماندار ميانه، نبود پايگاه امداد و نجات در مسيرهاي ميانه - هشترود و ميانه – مياندوآب را از جمله مشكلات اين منطقه عنوان كرد و خواستار ايجاد پايگاه امداد و نجات در اين مسيرها و نيز ايجاد انبار مركزي براي امدادرساني به موقع در حوادث شد.
وي با تاكيد بر اينكه بيشترين حوادث رانندگي در مسير ميانه – زنجان و ميانه – اردبيل رخ مي دهد و نيز با اشاره به وجود يك كانكس امداد و نجات در محور سرچم – اردبيل گفت: احداث پايگاه براي پوشش اين مسيرها از ضروريات مهم شهرستان محسوب مي شود.
شكري در ادامه به كوهستاني بودن منطقه و وجود 40 سد در شهرستان اشاره كرد و گفت: اين عوامل ضرورت امداد و نجات دريا، كوهستان و تجهيزات و امكانات لازم را دو چندان مي كند.
وي همچنين خواستار حل و فصل مسالمت آميز دعواي حقوقي مابين جمعيت هلال احمر شهرستان و بيمارستان امام خميني (ره) از سوي مسوولان ذيربط استان شد و افزود: اين امر نبايد تبعات اجتماعي داشته و موجب صدمه به خدمات درماني شهرستان شود.
مدير عامل جمعيت هلال احمر استان نيز در اين نشست با بيان اينكه جمعيت هلال احمر خود را خدمتگزار مردم در بدترين روزها دانسته و رفيق روزهاي بد مردم به شمار مي رود، گفت: هلال احمر سازماني مردم نهاد و غيردولتي است كه بعضي از قوانين شامل حال اين سازمان نمي شود.
عزيز نوري با بيان اينكه حركت اين سازمان در راستاي طرح جامع امداد و نجات استان است، افزود: جمعيت هلال احمر از جمله سازمان هاي مورد نياز و ضروري در مواقع بروز حوادث و بحران است.
نوري با بيان اينكه در سطح استان 13 هزار و 500 كيلومتر جاده وجود دارد كه چهار هزار و 500 كيلومتر آن جاده هاي اصلي و مابقي فرعي است، خاطر نشان كرد: اين عوامل نياز به ايجاد 78 پايگاه را ملموس كرد كه در اين خصوص مقررشد هر سال پنج پايگاه امداد و نجات جاده اي احداث شده و مابقي را نيز نيروهاي سيار و فصلي پوشش دهند.
عزيزي با تقدير از استاندار آذربايجان شرقي در جهت ياري رساندن به اين سازمان مردم نهاد گفت: از سال 1387 شاهد احداث امداد هوايي، پايگاه امداد و نجات كوهستان و دريا و 26 پايگاه امداد و نجات جاده اي هستيم كه در هر كدام از اين پايگاهها 40 نفر به صورت چرخشي فعاليت دارند.
وي با بيان اينكه پايگاههاي امداد و نجات ويترين عملكرد هلال احمر محسوب مي شوند، مشكل اساسي براي گسترش پايگاه هاي امداد و نجات را عدم تخصيص رديف استخدامي براي رانندگان خودرو و آمبولانس نجات در پايگاهها عنوان كرد.
عزيزي با تقدير از عملكرد جمعيت هلال احمر ميانه گفت: آمارها نشان مي دهد كه ميزان متوفيان سر صحنه تصادفات استان 35 درصد و متوفيان در حين انتقال 14 درصد كاهش يافته كه اين امر در سايه عملكرد مطلوب عوامل هلال مي باشد.
شهرستان ميانه در 180 كيومتري شرق تبريز واقع است.
7231/6132/518